Reklam

Hur och var du bettar på dam-VM i fotboll 2019!

Dam-VM i fotboll 2019 är igång och här hittar du allt du behöver veta! Mästerskapet tilltalar både den mer erfarne spelaren och den som vill prova på att betta för första gången. Eftersom att det är ett så pass stort mästerskap så erbjuder alla spelbolag mängder av odds på alla matcher.

Häng med på Betting.se under dam-VM 2019 för att vara säker på att få de bästa oddsen och färskaste speltipsen!

There are no odds for this competition

Hur du hittar bäst odds på dam-VM 2019

För att hitta bäst odds på dam-VM gör du bäst i att besöka oss varje dag. Varje dag publicerar vi inför-artiklar där vi går igenom de bästa oddsen på alla matcher (exempel här från VM:s andra dag, den 8 juni).

Spelbolagen ser turneringen som en stor händelse och alla vill erbjuda bäst odds, vilket är bra för oss spelare som vill betta på dam-VM. Därför är det en ypperlig chans att hänga med och spela på matcherna under dam-VM. Alla spelbolagen är väl förberedde, men det är vi med.

Genomgång av varje grupp

Vi har laddat ordentligt på Betting.se inför VM och gått igenom varje grupp.

Börja med en rejält bra VM bonus

För att börja betta på dam-VM 2019 är bästa tipset att hitta en passande VM bonus som ger dig mervärde på odds när du lägger dina bet. För att hitta en VM bonus hittar du först ett passande spelbolag och när du hittat det du är nöjd med gör du din insättning. Oftast brukar bonusen vara väldigt attraktiv med 100% eller ibland 200% på din första insättning. Det betyder att du fördubblar dina chanser att vinna eftersom att du utökar din spelbudget med en extra bonus. Mer pengar betyder flera spel att lägga. 

Du borde alltid ha koll på spelbolagets villkor och regler innan du tar del av VM bonusen för att se om det passar dig. Spelbolagen har alltid regler och villkor för sin bonus. Det kan gälla omsättningskrav. Det betyder att du måste omsätta din bonus ett antal gånger innan bonusen blir riktiga pengar. Det kan variera mellan 4 till 8 gånger du måste omsätta bonusen. Ha även koll på ifall bonusen måste omsättas till ett visst odds te.x minimum odds 2.00 inom en viss tidsperiod. Omsättningskraven finns där av en anledning. De är tillför att man inte ska kunna sätta in pengar och direkt ta ut pengarna igen. Då skulle alla spelbolag gå i konkurs. Det skulle betyda att ingen kunde spela i slutändan.

Kampanjer under dam-VM

Under de flesta större mästerskap erbjuds det alltid extra chanser att ta del av vissa exklusiva kampanjer. Dessa brukar oftast vara till för existerande kunder, men kan även dyka upp i samband med välkomstbonusen. En exklusiv kampanj kan vara att man får ett riskfritt spel. Det innebär att du får chansen att lägga ett spel på en utvald match och om ditt spel inte går in får du oftast tillbaka summan. Summan som du får tillbaka kan vara i bonus eller riktiga pengar. Om det är en bonus kan det tillkomma omsättningskrav innan du kan göra ett uttag. Det är alltid välkommet med lite extra mervärde. En kampanj kan också bestå av en oddsboost på en match. Det innebär att oddset på den utvalda matchen kan vara 11.00 istället för kanske 2.00. 

Under dam-VM 2019 kommer det att erbjudas massa extra skoj för alla spelare. Håll koll på betting.se där du kan hitta de bästa kampanjerna från de olika spelbolagen.

Håll alltid koll på regler och villkor när du tar del av ett erbjudande för att vara säker på att det passar dig som spelare. Håll alltid koll på hur mycket du spelar för och spela aldrig för mer än vad du har råd med. Spela alltid ansvarsfullt. 

Flera konton hos olika spelbolag

Som vi skrev ovan kommer det att vara stor skillnad på odds från spelbolag till spelbolag eftersom alla vill ha spelarnas uppmärksamhet. Det är en enkel process att skapa ett konto för att ta del av det högsta oddset. Det är ett hett tips att åtminstone ha 3 olika konton. Om du som spelare har konto hos Betsafe, Bethard och Bet365 kommer du att vara ganska bra täckt för att kunna ta del av de högsta oddsen. Dessa 3 spelbolag kan inte garanterat erbjuda de högsta oddsen. För att vara säker som spelare kan du alltid skapa ett konto på det spelbolaget som erbjuder högst odds, då det är en enkel process. Inte nog med att du får högsta oddset när du väljer ett nytt spelbolag. Du kan även ta del av deras välkomstbonus. Det betyder även fler exklusiva kampanjer att ta del av under pågående dam-VM. 

Återigen spela alltid ansvarsfullt och spela inte för mer än vad du har råd med.

Tips innan du börjar betta på dam-VM 2019

Ett tips är att förbereda sig så väl som möjligt. Det gör du bäst genom att läsa på innan du bestämmer dig för att lägga ditt bet. Betting.se är en väldigt bra källa till att kolla de olika lagen och spelarnas form inför varje match. Vi på Betting.se finns till för att förenkla för dig som bettar – oavsett om det gäller dam-VM eller något annat. Det kan vara en jobbig process att leta reda på allt själv på nätet för att bilda sig en uppfattning. Betting.se finns för att hålla dig uppdaterad med de senaste speltipsen från sina expertrekare för att skapa en bra grund för ditt bettande. 

Besök Betting.se varje dag under dam-VM 2019 för att få bra och välanalyserade speltips!

Feedback