Annons

Speltips inför dam-VM 2019

Uppdaterad

I dam-vm 2019 kommer du att kunna följa våra experter på sidan och deras heta bettingtips. Alla speltips som kommer att läggas ut är kompetenta och välanalyserade bettingtips som finns för att öka dina chanser för vinst. Självklart försöker vi att leverera så höga odds som möjligt så att spelvärdet ökar. 

Ett speltips kan vara helt enkelt att du spelar på Sverige i deras första gruppspelsmatch mot Chile. Här på Betting.se får du även en förklaring på varför du bör betta på just Sverige i denna match. Du får goda argument för Sveriges chanser att vinna och det kan vara t.ex tidigare möten mellan landslagen eller vilka spelare som är i form för att nämna några exempel på vad som kan tas upp i analysen.

Våra experter som levererar speltipsen har alltid en saklig genomgång av sitt bettingtips och du kan själv se deras statistik i alla speltips de levererar. Det är därför vi kallar dem experter. 

Välanalyserade bettingtips

De spelare som har blivit experter har ett stort intresse och många års erfarenhet inom fotbollsbetting. Det är därför de har sökt sig till Betting.se för att inspirera och dela med sig av sin kunskap till så många som möjligt. Vilket i slutändan bara är positivt för alla som vill spela på dam-vm 2019 som enkelt kan ta del av våra experters bettingtips på Betting.se.

Om du vill hålla dig uppdaterad med de hetaste och bästa bettingtipsen rekommenderar vi att du går in och besöker Betting.se varje dag under dam-vm. Om du är intresserad av annan sport så täcker vi det mesta du kan tänka dig inom sportvärlden med de hetaste och mest spelvärda tipsen. Där det finns intresse finns det en bettingexpert på Betting.se.

Betting med spelvärde

Experterna försöker alltid att hitta de odds med mest spelvärde i. Ett bra odds är ett odds som det finns stor chans att det ska gå in samtidigt som att det ska vara spelvärde på oddset. Om du har ett bet med 50% chans att det kommer att gå in där oddset är på 2,10 är det ett spelvärde. Om istället oddset är på 1,90 med 50% chans är det inte värt att lägga eftersom att oddset är för lågt. Vi tar ett exempel. Om du spelar för 10 kr som insats och på vardera odds, alltså ett odds på 2,10 och ett på 1,90 blir det i långa loppet såklart en mycket högre utdelning på det högre oddset med samma procent. Om det blir vinst på spelen. 

Alla odds har ett chansvärde. Det kommer från när oddset sätts upp av bookmakern. Om bookmakern tror att chansen är 50%, hamnar oddset under 2,00. Sedan är det marknaden som styr oddsets utveckling och insatserna på spelet. Även alla duktiga bettare gör en chansbedöming gällande ett bet som samtidigt måste vara realistiskt att det ska gå in. Man ska alltid kunna ha goda argument för sitt påtänkta spel. 

Experternas argument för sitt bet

En expert ska alltid ha goda argument för sitt påtänkta spel och varför det är värde i det oddset som just den experten väljer att spela för. I analysen av spelet ska experten presentera både för och nackdelar för just det spelet. 

Om bettingexperten har ett spel som den tror med 50% chans kommer att gå in med oddset 2,10. Men resten av marknaden går emot och säger att chansen är 46%. Det skiljer alltså 4% här. Då gäller det för experten att presentera goda argument i sin analys av spelet.

Några bra argument kan vara om t.ex någon viktig spelare inte kan spela p.ga skada eller är borta från matchen av en annan anledning. Det kan vara en otroligt viktig faktor att ta med och kan öka spelvärdet rejält. Om man har god insikt i spelartrupperna och är väl förberedd inför dam-vm finns det mycket spelvärde att hämta hem. Det ger en fördel att vara så väl förberedd som möjligt.

Experterna på Betting.se

På Betting.se är experterna alltid uppdaterade inom sitt expertområde och förbereder sig väl inför sina spel med research inför matchen. Finns det något som gör spelet mer attraktivt som kanske en skada på en viktig spelare för motståndarlaget så lägger de upp ett spel om oddset känns tilltalande. 

Hur speltipsen ser ut på Betting.se

När du har klickat in dig på ett bettingtips ser du i rutan högst upp marknaden för spelet, oddset och vilket spelbolag som levererar oddset. Nedanför hittar du texten om själva spelet och alla argument om varför den som lägger spelet tror på sitt spel. Du hittar även spelarens namn direkt under rutan högst upp. Om du klickar på spelarens namn skickas du till spelarens profil och kan med enkelhet kolla upp statistiken.Till höger om texten kan du se chansen för det valda spelet och en direktlänk till det spelbolaget som levererar oddset. Du hittar även direktlänkar till spelbolaget längst ner på sidan under texten.

Skapa dina egna bettingtips

Du är varmt välkommen att följa alla speltips som läggs ut på sidan. Du kan även lägga till kommentarer, men även skapa dina egna bettingtips som hela sidan kan ta del av. 

Det vi vill med Betting.se är att fler som är sport intresserade ska engagera sig i både experternas speltips och lägga ut sina egna heta tips. Genom konstruktiva förslag i kommentarerna på speltips som läggs ut kan vi skapa ännu bättre speltips som i slutändan gynnar alla som besöker Betting.se.

Experterna på Betting.se vill gärna ha läsarnas konstruktiva feedback på de bettingtipsen som de lägger ut. Flera av våra läsare följer starkt en liga eller sport och har därför säkert en åsikt när det kommer till speltips som de har god insyn i och kan bidra med information till. 

Feedback