I grupp D av dam-VM hittar vi återigen en av de fyra stora, England. Eftersom jag pratat om dem tidigare i andra texter här på Betting.se och det är givet att de vinner gruppen så säger jag bara, håll koll på Walsh och Parris, ett litet tips, de är värda det.

Japan lite gamla

Sedan har vi Japan som äntligen kommer till spel med en medelålder under 30 år. Man har valt att gå från väl beprövad rutin till ungdomlig entusiasm. Inte helt dock, några äldre har man kvar i försvaret men i övrigt är det ett ungdomligt, litet kvickt, lag man ställer upp med. Det är en bra mix man kommer till dam-VM med efter att ha provat massor av spelare på vägen. Största svagheten i detta lag är längst bak där man helt saknar rutin på den här nivån. Framåt har man potential men kommer nog väga lite för lätt. Helt klart ett lag att hålla koll på inför dam-VM 2023. Nu får man slåss mot Skottland om att ta sig vidare från gruppen.

Japan vinner gruppen? 2,50 gånger pengarna här.

Skottland kan bli överraskningen i dam-VM

Skottland då, här är det upplagt för en miniskräll. Jag säger mini för att dels så är inte Japan så bra som folk tror, utan man lever högt på gamla meriter. Sedan är Skottland helt enkelt bättre än vad många tror, man är inte långt från storasyster England i nivå. Man saknar en bra rutinerad målvakt, men försvaret är packat med rutin, kanske lite för mycket då man på vissa håll är lite långsamma. På mittfältet finner vi spelskickliga Little som kommer mata bollar på sylvassa Cuthbert, lägg där till ett par snabba yttrar så har vi ett lag som helt klart kommer vara vassare framåt än vad många tror.

Skräller Skottland? Gruppseger 15 gånger pengarna.

Argentina har även de sin starkaste sida framåt där Jaimes måste prestera långt över sin normala nivå för att Argentina ens ska ta en poäng i detta mästerskap. Man har någon bra spelare här och där i truppen men det är på tok för tunt för att man ens ska kunna drömma om något annat än en fjärdeplats, tyvärr.

England vinner gruppen, Japan och Skottland slåss om andraplatsen, men troligt att tre lag tar sig vidare från Grupp D.

Genomgång av varje grupp!

Läs ännu mer inför VM: