Sist men inte minst, Sveriges grupp, Grupp F i dam-VM.

Här hittar vi till att börja med en av förhandsfavoriterna USA och vinner man inte gruppen så hoppar jag i älven.

Sverige då? Den stora frågan, vem ska göra mål? Blackstenius? Visst, hon kommer säkert göra nått mål men vi saknar den givna målskytten som man behöver för att ta sig långt i ett sådant här mästerskap. Mittfältetet med Asllani som kreatör och Seger som general kommer inte göra någon besviken men är inte heller något man skriver hem till mamma om. I försvaret har vi alltid lika stabila Fisher men återigen så saknas det något även här för att det ska kännas som mer än ett stabilt lag som på sin höjd når kvartsfinal. Lilla landet lagom kommer vara sådär stabila som vi är vana vid men att lägga hoppet till Blackstenius framåt, nej det blir ingen ny fotbollsfest för Sverige i år. Tyvärr. Tvåa i gruppen blir man med säkerhet men det tar stopp redan i åttondelsfinal mot, troligen Kanada.

Heja Sverige! Spelas till 4,50 som gruppvinnare.

Thailand, kanske sämsta laget i dam-VM

Thailand då, man säger sig ha lärt sig mycket från förra dam-VM och att man följt de stora lagen på Instagram för att se hur de förbereder sig (Instagram, really?). Ändå så känns man oorganiserade och lagets enda chans att över huvud taget ta poäng är att parkera den berömda bussen och hoppas på att motståndarna somnar eller blir så less att man ger upp och går hem.

Thailand? Ser tufft ut. 201 ggr som gruppvinnare.

Chile, ja här har vi något lite mer intressant. Räck upp en hand alla ni som vet att en av världens bästa målvakter är chilenare? Så är det faktiskt, hon heter Endler och spelar till vardags i PSG. Tyvärr saknar man en hel del för att det här ska räcka långt men man har en del spelare som kan spela offensivt. Så kan Endler bara styra upp defensiven kan det här leda till en tredjeplats i gruppen. Om det räcker till slutspel handlar helt om man kan hålla siffrorna nere mot USA och nog för att Endler är bra men nej man når inte slutspel i år, tyvärr.

Täpper Endler till? 29 ggr på Chile gruppvinnare.

USA vinner gruppen, Sverige tar andraplatsen, och de andra två åker ut. Så ser det ut inför Grupp F.

Genomgång av varje grupp!

Läs ännu mer inför VM: