Med tanke på att jag redan sagt att Frankrike vinner dam-VM så vore det konstigt om jag inte sa att de vinner sin grupp och nog för att mina syskon alltid tyckt att jag är konstig men jag tänker inte vara det nu, Frankrike vinner den här gruppen.

Det är ett faktum.

Under Frankrike då?

Norge mycket troliga grupptvåor

Ja där har vi ett ungt Norge som har ett kvickt lag med många lovande talanger och en del veteraner. Glappet däremellan är dock för stort och man är precis i början av sitt generationsskifte. Att man sedan saknar världens bästa spelare i Hegerberg gör inte precis saken bättre. Tvåa i gruppen ska man ändå kunna lyckas bli men om inte veteranerna spelar sitt livs spel så kommer det ta stopp i åttondelsfinalen för Norge.

Nigeria eller Sydkorea vidare i dam-VM?

Sydkorea kommer med ett defensivt stabilt lag som det brukar vara svårt att göra mål på. Dock så är förstavalet i målet skadad och andravalet, som stod mot Sverige i genrepet, inger inte precis något större förtroende. Ganska passningsskickligt lag som kommer vara helt beroende av storstjärnan Ji framåt. Man har fått sin starkaste sida kraftigt försvagat och har egentligen bara ett hot framåt, nej det håller inte.

Nigeria då? Stora framgångar på ungdomssidan men man har svårt att få till det på seniornivå. Spelarstrejken 2017 var knappast optimal för laget men det senaste året har man höjt sig med hjälp av sin nya förbundskapten Dennerby. Dennerby som ledde det svenska landslaget under många år har styrt upp laget som har många bekanta spelare från damallsvenskan. Hela sju spelare i truppen spelar till vardags i Sverige. Laget har potential men med ett försvarsspel som får en 5-åring i en godisaffär att verka samlad så spelar det ingen roll att man har storstjärnan Oshoala som öst in mål i Barcelona. Helt klart sevärda men kanske inte av rätt skäl, tyvärr. Ska dock sägas att om Dennerby inte glömt allt han kan så kan man bli trea i gruppen och ta sig till slutspel som en av de bästa treorna (fyra av sex tabelltreor går vidare till åttondelsfinal).

Relativt enkel grupp där det egentligen handlar om vilket lag av Sydkorea och Nigeria som kommer trea.

Något tips om Grupp A då?

Bortser man från Frankrike som vinnare av turneringen så är det ett annat tips som lockar och det är att Norge åker ut i åttondelsfinal. Norge kommer komma tvåa i gruppen vilket gör att man kommer ställas mot tvåan i Grupp C och oavsett vilket lag som kommer tvåa i den gruppen så kommer det vara ett bättre lag än Norge.

Spela att Norge åker ut i åttondelen till 2 gånger

Genomgång av varje grupp!

Läs ännu mer inför VM:

Brett utbud
Lång erfarenhet av betting
Generös välkomstbonus