Reklam
4 juni 2018 at 20:00 - Fotboll, Träningsmatch, landslag
3 jun 2018 at 23:04 (Uppdaterad 6 jun 2018 at 08:32) 03/06
90
0
Chans (1-X-2): 50-30-20%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill

Dags för träningslandskamp igen. Serbiens näst sista träningsmatch innan Fotbolls-VM och Chile står för motståndet. 

Ett Serbien som överraskade många genom med övertygande spel vinna VM-kvalgruppen och på så vis fixa en direktplats till VM i Ryssland. På förhand trodde nog inte många att Serbien skulle gå vinna en grupp med lag som Österrike, Irland och Wales, det trodde iallafall inte jag. 

Serbien har en väldigt spännande trupp och troligtvis den bästa många år. En offensiv med spelare som Mitrovic, Tadic och Kostic som kan producera mål framåt och en bollsäker Matic på mitten. Mitrovic tillhör Newcastle men blev utlånad till Fulham denna säsong och gjorde det bra. Fulham lyckades ta klivet upp till Premier league med Mitrovic i spetsen. En imponerande defensiv med Kolarov  på kanten och Ivanovic som styrande mittback.

Serbiens trupp ser onekligen väldigt intressant ut och jag tror de har alla möjligheter att ta sig vidare från gruppen även i VM. 

I denna träningsmatch står Chile för motståndet. Ett Chile som lite oväntat inte lyckades kvala sig in till VM. Chile spelade för några dagar sedan mot Rumänien där de blev förlust med 3-2. Ett Chile utan sina storspelare Alexis Sanchez, Arturo Vidal, Claudio Bravo, Vargas och många fler. 

Hade Chile haft med sina bästa spelare hade de självklart varit favoriter inför denna match, men nu utan alla dessa spelare faller favoritskapet på Serbien och jag spelar de till 2,10.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback