Annons

Speltips : Vinnare: Sverige (Guldspecialen)

10 maj 2024 at 20:20 - Hockey, World Cup | mix
Uppdaterad
6
0
Hockey och bandynörd i sina bästa år. Älskar betting och Frölunda HC!
Visa mer
Show less

Sverige vinner guld

Chans: 25%
Spelvärde: 200,00%
Lägsta spelbara odds: 4,00
Units: 2/10
Expekt Till Expekt
Till helgen startar VM i Tjeckien där Sverige ska jaga revansch efter förra årets flopp. Nya Expekt har valt att dubbla oddset på Tre Kronor som vinnare vilket vi såklart inte kan motstå!

Sverige vinner VM i Ishockey

Tre Kronor kliver in i hockey vm 2024 som en av favoriterna till att stå som slutsegrare. Enligt oddsen handlar det i år om Kanada, USA samt Sverige, som samtliga står i dryga 4x inför turneringens start som vinnare.

Sam Hallam har fått ihop ett lag just nu som främst i de bakre leden ser riktigt starkt ut med NHL-spelare som: Rasmus Dahlin, (Buffalo Sabres), Victor Hedman, (Tampa Bay Lightning) och Erik Karlsson, (Pittsburgh Penguins).

Beroende på hur det går för lagen borta i Stanley Cup-slutspelet så finns hoppet till att vi även kommer få se förstärkningar på forwardssidan längre in i turneringen.

Än så länge finns ändå bland annat Buffalos Victor Olofsson, Joel Eriksson Ek från Minnesota Wild och såklart Adrian Kempe som nu senast anslöt från sitt Los Angeles Kings.

Nej, jag tycker det ser bättre ut än på väldigt länge för oss som hejar på Sverige. Vi har en medaljtorka i VM sedan 2017 och 2018 där det blev dubbla guld.

Spela på Tre Kronor hos nya Expekt

Om du tänkt betta med hjärtat på Sverige som vinnare i VM 2024 så ska du göra det hos nya Expekt, som slängt upp en boostad guldspecial på Sverige.

Tidigare: 4.00

Nytt odds: 8.00

Detta erbjudande hittar ni så här: Ishockey > VM > Turnering vinnare, där ni kommer se det nya oddset på Sverige som vinnare (Inkluvive slutspel).

Observera att maxinsatsen är 200 kr per spelare. 

Lycka till och ha ett fantastiskt VM!

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback