Annons

Speltips : AIK - Sirius: 1

Matchcenter
11 maj 2024 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Friends Arena
Uppdaterad
5
0
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less
Chans (1-X-2): 67-18-15%
Spelvärde: 113,90%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-3
Expekt Till Expekt

Det går inte att säga annat än att AIK gjorde helt rätt inför säsongen. Man förlängde med Sotte och värvade in etablerade spelare. En beprövad taktik som slagit ut väl.

Pittas är en av de absolut bästa anfallarna i Allsvenskan och i de senaste matcherna har Thychosen sett ut som en ung Johan Larsson. Till och med kritiserade lånet Ismaila Coulibaly levererar på hög nivå. Hatten av till Henning Berg och Thomas Berntsen som inte bara släppt till läckorna i den här båten utan även fått den att börja segla igen.

Här näst väntar Sirius på hemmaplan och till oddset 1,70 ska AIK vara ett bra spel. Man har återigen gjort Friends till sin hemmaborg och ser näst intill oslagbara ut på hemmaplan. På de fyra inledande hemmamatcherna har AIK ful pott och hela 11-2 i målskillnad. Och nästa lag till rakning är Sirius som man kommer köra av bara av farten.

Sirius ligger oroväckande dåligt till i tabellen, där bara målskillnad håller dom borta från de rödmarkerade placeringarna. En poäng på de senaste fem matcherna är svagt men det är svårt att ta poäng om man har en målvakt som kastar in bollar i parti och minut.

Utångstipset blir att tunga AIK för över Sirius.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback