Reklam

Ryssland - Saudiarabien: Båda lagen gör mål: Nej

Matchcenter
14 juni 2018 at 17:00 - Fotboll, VM
Luzhniki (neutral)    Néstor Pitana
13 jun 2018 at 22:25 (Uppdaterad 14 jun 2018 at 18:56) 13/06
71
0
Chans: 70%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe

Äntligen drar det igång! Första matchen i detta VM och hemmanationen Ryssland ska ta sig an Saudiarabien. Ska Ryssland ha någon chans att kvalificera sig till ett framtida VM-slutspel är de ett måste att vinna denna match. Ryssland har Uruguay, Egypten och Saudiarabien i gruppen. På förhand kommer de två första placeringarna i gruppen att stå mellan just hemmanationen, Uruguay och Egypten. Saudiarabien ska vara slagpåsen i denna grupp och ska inte ha något med det hela att göra. 

Imorgon kl:17:00 svensk tid kommer Luzhnikistadion att koka. Över 80 000 förväntansfulla Rysslandsupportrar kommer sitta på läktaren och landslaget har enorm press på sina axlar. Hemmanationen har en del att bevisa efter några spelade träningsmatcher där de inte övertygat speciellt. Vem kommer kliva fram och bli Rysslands skyttekung nu när Kokorin inte är med? 

Ryssland kommer inleda med att känna på bollen och inte ta för mycket risker. Saudiarabien känns väldigt blekt och jag har svårt att tro att Saudiarabien kommer ta något initiativ denna match. De kommer låta Ryssland styra och äga bollen och gå fullt på kontringar. Inget av lagen har någon bra spets framåt. Akinfeev i mål kommer inte ha speciellt mycket att göra denna match och första nollan för hans del ligger nära till hands. Att båda lagen inte gör mål spelar jag till 1,5. 

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback