Reklam

När spelas nästa professionella tennismatch: Efter nyår

1 juni 2020 at 10:00 - Tennis, ATP
10 apr 2020 at 14:05 (Uppdaterad 30 apr 2020 at 10:47) 10/04
142
0
Chans: 45%
Spelvärde: 225,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 10/10
Bwin Spela nu hos Bwin
Det kan bli mer tennis i år. Men det är också en enorm risk att det inte blir det. Jag tycker Bwin gjort ett stort misstag här.

Kan vara det tråkigaste speltips jag lagt upp det här, men också ett av de mer spelvärda skulle jag säga. 

Tyvärr jag det ingenting med tennismatcher att göra. Som man saknar att se på tennis. Tyvärr tror jag att risken är att det kan dröja också.

Tennisen kan vara förhålladevis svår att få igång.

Jag tror att sporten i allmänhet kommer rulla igång fortare än vad folk tror. Så fort allt det här hemska börjar vända kommer man börja titta på minsta möjlighet att få igång sporten. Jag tror också att det kommer spelas fler tennismatcher i år. 

Jag är däremot inte direkt övertygad om att det kommer spelas några turneringar, varken atp-turneringar eller Grand Slam-turneringar. 

Grejen är att det är en ruggigt stor apparat att arrangera en tennisturnering. Spelare från hela världen ska kunna flygas in och allt bygger egentligen på resande. Tennis är på så vis ganska dåligt anpassad för att komma igång efter ett sånt här uppehåll.

Det kommer nog avgöras relativt snart. Om viruset fortsätter hålla i sig över sommaren tror jag att man kommer bestämma sig för att ställa in hela säsongen. Om det blir en bättring inom kort finns chansen, men man ska nog veta att för att tennisens turneringar på högsta nivå ska börja komma igång krävs det att viruset är i princip utdött då spelare från alla världens hörn måste kunna resa till turneringarna. Det är inte som med inhemska fotbollsmatcher precis där lagen kan åka buss till matcherna och man kan spela inför tomma läktare. En sån grej påverkas förhållandevis lite av viruset. En tennisturnering med massor av spelare som reser och träffas från alla kontinenter. Lite värre. 

Jag har nog aldrig hoppats mer att ett speltips ska gå åt fel håll. Men det här är faktiskt ett skitbra odds.

  • Bra livebetting och odds
  • Många sportmarknader
  • Lättnavigerad och snabb sajt
Feedback