Reklam

Liverpool - Atletico Madrid: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
3 november 2021 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Anfield    Danny Makkelie
2 nov 2021 at 14:59 (Uppdaterad 3 nov 2021 at 22:54) 02/11
23
0
Chans: 75%
Spelvärde: 132,75%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-0
Betway Spela nu hos Betway

Liverpool var på väg mot sin femte raka seger, men blev stoppade när de på Anfield tog emot Brighton i helgen och kryssade. Men även om de inte fick med sig vinsten från mötet återfanns som vanligt både Salah och Mané i poängprotokollet. Keita som varit skadad sedan 0-5 vinsten mot United var återigen tillbaka i helgens match för att återigen dra på sig en skada. Liverpools mittfält börjar tunnas ut alltmer då Fabinho, Milner och Thiago sedan tidigare är skadade. Men den förstnämnde ryktas vara på väg tillbaka i spel snart igen. Han skulle behövas i mötet mot Atleti.

Se fler odds och marknader på matchen i vårat matchcenter!

Vi är inte vana med att se att Atlético släpper in så mycket mål de gjort den senaste tiden. Simeone har alltid föredragit sina 1-0 vinster. Men med såpass mycket kvalité som finns i anfallet skulle det vara svårt att spela på ett annat sätt, än med tre anfallare. Konsekvenserna blir att de släpper in fler mål, men det produceras även mer framåt. Mot Liverpool kommer dessvärre Griezmann att saknas eftersom att han drog på sig rött kort när de möttes i den spanska huvudstaden. Det återstår att se om Simeone ställer upp mer defensivt eller om han spelar fronttrion, Correa-Suarez-Felix?

Läs allt om Champions League här!

Jag tippar att båda lagen gör mål. Med tanke på vilka anfallsvapen båda klubbarna sitter på. Atleti har på sina fem senaste matcher gjort 11 mål och Liverpool har på lika många producerat 17. Med tanke på att Liverpools mittfält är försvagat blir det lättare att få fram bollar till Suarez på topp. Liverpool har för tillfället världens bästa fronttrio och ser inte att de kommer lämna planen utan att göra ett mål, minst. Dessutom är Madrid-lagets viktige mittback Savic avstängd.

Liverpool fem senaste 

Liverpool - Brighton, 2-2

Preston - Liverpool, 0-2

Manchester United - Liverpool, 0-5

Atlético Madrid - Liverpool, 2-3

Watford - Liverpool, 0-5

Atlético Madrid fem senaste

Atlético Madrid - Betis, 3-0

Levante - Atlético Madrid, 2-2

Atlético Madrid - Real Sociedad, 2-2

Atlético Madrid - Liverpool, 2-3

Atlético Madrid - Barcelona, 2-0

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback