advert

Genoa - Sassuolo

5 februari 2017 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 15:25 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Två offensiva lag möts här där Genoa alltid kör på framåt på hemmaplan. Man möter ett Sassuolo som sett bättre ut offensivt sen Berardi kom tillbaka från skada. Båda skulle må gott av en seger här vilket gör att jag tror vi kan få se en öppen match med mycket mål.

Genoa kommer från fyra raka målrika matcher med minst 4 mål i dom. Senast blev det 3-3 borta mot Fiorentina där man var ruggigt effektiva men samtidigt svaga defensivt. Matchen innan spelade man 2-2 hemma mot bottenlaget Crotone där man återigen gjorde en dålig insats i defensiven och var inte jättebra offensivt. Men på hemmaplan är det ett offensivt lag och efter en rad bedrövliga resultat så det är verkligen dags för en seger nu. Men man har fortfarande sin viktige målvakt Perin skadad vilket är ett tungt avbräck, i övrigt är backen Biraschi skadad. Men man återfår mittfältarna Rigoni och Veloso bland annat och nyförvärvet längst fram Palladino lär starta här efter att ha kommit tillbaka till Genoa efter massa säsonger på annat håll.

Sassuolo hade en riktigt konstigt höst med massor av skador som störde laget samt Europa League titt som tätt. Nu är det äventyret över och skadorna har blivit allt färre. Sen anfallaren Berardi kommit tillbaka har man sett en klar förbättring i offensiven vilket varit väldigt nyttigt för detta offensiva Sassuolo, även anfallaren Matri har fått igång målskyttet rejält på slutet och bildar ett vasst anfall där framme. Senast förlorade man hemma mot Juventus (0-2) men det var inte så mycket att säga om direkt, innan dess hade man segrar hemma mot Palermo (4-1) och borta mot Pescara (1-3). Här tror jag man kommer gå för segern och mot ett annat offensivt lag så lär det bli mycket fram och tillbaka i denna match.

Två lag som spelar offensivt och som väldigt gärna vill ha 3 poäng för att klättra bort från det där strecket där nere. Tror vi får se en öppen match här. Över 2.5 mål spelas till 1.76 hos Mobilbet. Avanti!
  • Bra mobilversion
  • Generösa kampanjer
  • Enkla betalningar

Kommentarer

Feedback