Reklam

Mobilebet

Mobilebet recension

Mobilebet är en spelleverantör som har störst fokus på mobilanvändaren men även erbjuder ett bra och snyggt alternativ för dig som spelar via datorn. Som ny kund kan du ta del av en generös välkomstbonus som får fart på spelkassan. Allt du behöver göra är att skapa ett nytt konto och göra en insättning. Ett bra sätt att verkligen känna efter om mobilebet är något för dig.

Trots att man är ett ganska nystartat spelbolag så har man tagit marknaden med storm. Med två insättningsbonusar är det inte särskilt konstigt att många väljer att spela hos Mobilebet. Alla spelbolag har givetvis fokus på att förse sina spelare med bästa möjliga service och skapa en så bra upplevelse som möjligt. Mobilebet är inget undantag och har du feedback är de mer än positiva till din kritik eller beröm.

Marknader

Är du sugen på att spela på de största sporterna världen över i olika ligor, då har Mobilebet precis det du söker. Det breda sortimentet av olika spel är även väldigt lättillgängligt och du får snabbt en överblick över de olika spelformerna. Allting hittar du i menyn till vänster på sidan.

Utöver betting finns det även möjlighet att spela de klassiska casinospelen som roulette och black jack med fler. Spelautomater är även de något som Mobilebet har ett stort urval utav. De allra största och mest välkända som de allra hetaste.

Mobilebet Livebetting

Alla framgångsrika spelleverantörer har idag livebetting. Det är väldigt populärt att under matchens gång spela på händelser som kommer att ske under matchens gång. Charmen med livebetting är att du kan spela på din magkänsla och använda din kunskap om sporten i sig.

Livebettingen hos Mobilebet är väldigt enkel och snabb att använda, du får snabba uppdateringar ifall oddsen ändras och det går snabbt att lägga ditt spel. Utbudet är också här väldigt brett och du hittar allt ifrån U21 landskamper i fotboll till Svenska hockeyligan.

Hemsida

Mobilebet kanske inte har den snyggaste och attraktivaste designen men användarvänligheten är väldigt hög. Som sagt så är det väldigt enkelt att navigera sig och söka sig dit man vill. Om du använder dig av en mobiltelefon kan du räkna med att få det bästa.

Mobilebet Mobil

Som du hör på namnet är Mobilebets största fokus på användning via din mobiltelefon vilket förutsätter att du har en smartphone. Att spela via mobilen har aldrig varit enklare, allting laddar snabbt och du har, trots den lilla skärmen, en bra överblick över olika speltyper. Det du hittar på datorn hittar du även i mobilen så du behöver inte vara orolig över att du går miste om något som finns för datoranvändare.

Insättningsalternativ

Du kan sätta in pengar med ditt bank eller kreditkort men det går lika bra att använda sig av e-plånböcker som Skrill och NETELLER. När du för över pengar från ditt bank eller kreditkort har du fyra stycken avgiftsfria insättningar per 30 dagar. Annars kommer avgiften att vara på ungefär 2%. Skulle du vilja göra ett uttag kan du göra det med samma metod som vid insättningen. Uttagstiden beror lite på vilken metod du använder men tar du ut direkt till något av dina bankkort tar det 2-7 arbetsdagar. Fortast går det via någon av e-plånböckerna och du kan räkna med att ha pengarna inom 24 timmar.

Support

Skulle du stöta på problem eller ha några frågor är du alltid välkommen att höra av dig till Mobilebets kundtjänst. Dom har öppet 10-23 alla dagar och är svensktalande. Du når dom via livechatt eller e-post och svaret på din fråga får du snabbt. Supporten gör precis det en support ska göra och enda nackdelen är att du inte kan nå Mobilebet via telefon.

Slutsats

Om du föredrar att spela via mobilen finns det ingen anledning att välja något annat än Mobilebet. Appen fungerar felfritt och du har allt samlat på ett ställe. Välkomstbonusen är riktigt stor och du får utöver en rejäl startkassa även schyssta omsättningsvillkor. Supporten finns tillgänglig större delen av dygnet och är välutbildad och svensktalande vilket underlättar.

Ett relativt nystartat spelbolag som hela tiden ökar i spelare och kommer i framtiden vara en stark konkurrent gentemot de stora spelbolagen. Mobilebet har skapats för att passa din livsstil, ditt schema och ditt spelande.

 

Mobilebet kommentarer

Feedback