Annons

Speltips : Plymouth Argyle - Hull City: Över 2.75 mål asian line

Matchcenter
4 maj 2024 at 13:30 - Fotboll, England - Championship
Home Park
Uppdaterad
7
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Championship

Chans: 57%
Spelvärde: 107,16%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 3/10
Hit/Miss:
SpeedyBet Till SpeedyBet
Dags för den sista omgången av The Championship där vi bjuds på drama i samtliga delar av tabellen. På Home Park i Plymouth hoppas jag på en urspårad tillställning.

Plymouth slåss för överlevnad

Vi kan nog räkna med en hel del drama när The Championship 2023/24 sparkar igång sin sista omgång klockan 13.30 på lördag. 

Flera väldigt intressanta matcher stundar i jakten på avancemanget till Premier League, där Ipswich och Leeds gör upp sedan även kampen om playoff plats där Hull alltså är inblandat samtidigt som deras motståndare här krigar för överlevnad.

Plymouth som är nykomlingar har gjort en godkänd säsong ändå där man troligtvis inte hade behövt svettas i slutet om det inte varit för spelartapp av Finn Azaz typen.

Styrkan har legat i hemmaspelet där man kammat ihop 32 av totalt 48 poäng. I bortaspelet är det bara Birmingham och Rotherham som är svagare.

När det gäller målproduktion ser vi en signifikant skillnad där Plymouth gjort hela 40 hemma på Home Park medan det endast blivit 18 strutar på resande fot.

Morgan Whittaker är lagets bästa målgörare på 19, men anfallaren som ryktades till bland annat Lazio har hamnat i en liten formsvacka med 6 raka mållösa.

Hull mot playoff

Här har vi ett lag som hittat skaplig form på slutet och verkligen tagit upp jakten på playoff plats på ett strålande sätt. Inför sista omgången skiljer två poäng upp till West Brom som i sin tur har en tung svacka. Hyfsat "enkel" match har dom dock i sista omgången där Preston kommer på besök.

Hursomhelst är det inget annat än seger som gäller för Hull på lördag. Har vi den turen att även Plymouth måste gå för segern så tänker jag att det här kan bli riktigt festligt och kaos!

Såg Hull Citys senaste match mot Ipswich där man var fina och gjorde tre mål (xG 2.58). Det slutade dock 3-3 där vi såg en del tveksamheter bakåt.

Man borde vara det bättre laget till helgen men med all respekt för vad "Argyle" gjort på sin hemmaborg samt vilka förutsättningar vi har så landar jag på att överspelet känns bäst.

Mitt speltips: Över 2.75 mål asian line till 1,88 hos SpeedyBet.

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback