Annons

Speltips : Luton Town - Everton: 1 (+0 asian hcp)

Matchcenter
3 maj 2024 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Kenilworth Road    Tim Robinson
Uppdaterad
7
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 56%
Spelvärde: 106,40%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 3/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Vi rekar fredagens match i PL på Kenilworth Road i Luton där ett Everton med säkrat kontrakt gästar. Perfekt läge för hemmalaget att ta klivet över nedflyttningsstrecket?

Nu spurtar vi, Hatters!

Trots tre raka förluster i Premier League så har Luton Town fortfarande ett riktigt bra läge till att lösa nytt kontrakt.

Kvarstående matcher utöver den kommande:

  • West Ham (Borta)
  • Fulham (Hemma)

Att nytt kontrakt finns inom räckhåll ska man tacka Norringham Forest för då de underpresterat enormt resultatmässigt och bjudit in både Luton och Burnley i kampen om att få stanna.

Det här blir en nyckelmatch för Rob Edwards gäng då ett Everton som förra helgen säkrade nytt kontrakt efter en stark 1-0 seger mot Brentford på Goodison Park.

Hur många procent inställning tappar Sean Dyches "Toffees" i och med detta? Jag tror helt klart det påverkar samtidigt som Liverpool laget visat klart svagare trend på resande fot än på hemma mark.

Ross Barkley kliver fram?

En spelare som lär ha extra motivation här är Ross Barkley som vi alla vet har en lång och fin historia i Everton. Är det han som tar tag i laget och vänder på svackan när det som mest behövs?

30 åringen har i stort varit strålande för nykomlingarna under 2023/24. Fem mål och fyra assist har mittfältaren skramlat ihop under säsongen på sina 30 framträdanden.

15 poäng av lagets 25 totalt har kommit hemma på Kenilworth Road där laget stått för en del fina prestationer som 1-1 mot Liverpool men även vändningen mot Bournemouth för några veckor sedan.

Fredagens batalj kommer ha finalkänsla för Luton som lär lyftas en nivå extra genom motivation samt stödet från sina fans.

Något man lärt sig under denna PL säsong är: Räkna ALDRIG bort hattarna.

Speltips

Mitt premier league tips: Luton Town +0 asian hcp till 1.90 hos Nya Expekt.

Jag tippar att det här är sista chansen för hemmalaget. Tar man inte vara på detta gyllene läge så är det tack och hej Championship.

Det spelar inte någon större roll vilka som kliver ut och startar utan här handlar det till största delen om hjärta som ska slå tillbaka ett inte helt motiverat Everton.

Psykologiskt övertag har vi även fötr Luton som vunnit säsongens båda möten tidigare under säsongen. Båda gångerna 2-1 x2 på Goodison Park.

Come on Hatters!

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback