Reklam

Elfsborg - Norrköping: 2

Matchcenter
24 maj 2021 at 18:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Boraas Arena
21 maj 2021 at 12:36 (Uppdaterad 24 maj 2021 at 20:24) 21/05
12
0
Chans (1-X-2): 30-15-55%
Spelvärde: 145,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-0
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas

Fjolårstvåan Elfsborg har varit en besvikelse såhär i inledningen av säsongen. De har redan hunnit med att dra på sig fyra förluster och då har två av dessa kommit i de senaste två omgångarna. Senast i torsdags spelade de borta mot Malmö. Där märktes det att det var stor skillnad mellan lagen. Elfsborg skapade inget av värde egentligen innan Malmös två bästa spelare, Anders Christiansen och Ola Toivonen gick av skadade. Lite senare efter det kom kvitteringen, men Malmö var bättre och gick slutligen av planen med alla poängen.

Efter tre raka vinster och ett oavgjort resultat åkte Norrköping på en kostsam förlust när de på bortaplan mötte bottengänget Varberg i måndags. En missräkning för Norling och co som har ambitioner på att vara med och slåss uppe i toppen. Men tippar att det inte kommer att vara något som håller i sig länge då de sett så formmässigt starka ut under större delen av säsongen. Detta var ett desperat Varberg som krigade till sig alla poängen. Norrköping borstar av sig och reser sig igen efter detta.

I vårat matchcenter kan du själv jämföra odds och marknader på matchen!

Det märks att Elfsborg har försvagats sedan Rasmus Alm och Simon Olsson är skadade. De kommer fortsatt ha det svårt att ta poäng när de saknar dessa två. Tippar att Norrköping tar tre poäng här, för de har sett väldigt stabila ut under Norling större delen av säsongen, förlusten till trots i senaste omgången. Men de åker inte till Borås för att förlora. De har en toppstrid att blanda sig in i och tippar att de studsar tillbaka direkt mot ett Elfsborg som det går trögt för.

  • 100 kr freebet i välkomstbonus! Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback