Reklam

Deportivo La Coruña - Eibar: Över 6,5 kort

Matchcenter
3 mars 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Riazor    Santiago Jaime
3 mar 2018 at 11:46 (Uppdaterad 4 mar 2018 at 11:41) 03/03
40
0
Chans: 41%
Spelvärde: 118,90%
Lägsta spelbara odds: 2,44
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Vi har redan varit inne på överspel i den här matchen men jag tycker även att det finns goda chanser till att få se många varningar. Det är viktiga poäng på spel och publiken på Riazor brukar vara bra på att höja temperaturen ute på plan.

Om vi tar en titt på lagens kortsnitt den här säsongen så har Deportivo La Coruña dragit på sig 77 varningar, vilket blir ett snitt på nästan exakt 3 kort per match. Vänsterback Luisinho har flest ostskivor denna säsong men jag tycker att vi har heta spelare över hela planen hos hemmalaget. Mycket talar för att Andone spelar som spjutspets idag och där har vi en herre som brukar reta gallfeber på sina motståndare. Hos gästande Eibar hittar vi 60 varningar den här säsongen, vilket blir ett snitt på strax under 2,5 kort per match. Defensiva mittfältaren Dani Garcia toppar den listan men precis som hos Deportivo så finns det många offensiva spelare som är lite väl heta. Dessutom kommer Mendilibar rotera idag och mycket talar då för att Pape Diop får chansen från start. En mycket opolerad spelare som dragit på sig kort i två raka matcher nu.

Ansvar för visselpipan i dagens match är Santiago Jaime Latre. Han ligger ganska högt upp i kortligan bland spanska domare med ett snitt på 5,7 gula kort på 13 dömda matcher. Dessutom har han hunnit med att kasta ut fyra röda kort på dessa matcher. Han har inte klivit över 6,5 kort i allt för många kamper denna säsong men när det varit tuffa och täta matcher mellan två fysiska lag så har det haglat kort. Han kastade ut 9 gula kort i sitt senaste uppdrag mellan Leganes - Las Palmas och jag tror att det kommer smälla minst lika mycket här. Det här är två lag som vill framåt och då kommer det uppstå många situationer där Jaime Latre har anledning att gräva i fickan. Dessutom kan vi nog räkna med ett par kort för maskning om ett av lagen är i ledning i slutet av matchen, då en seger är otroligt viktig.

Vi testar över 6,5 kort hos Unibet till fina 2,90 i odds. Ett gult kort räknas som 1 och ett rött kort räknas som 2. Maximalt antal kort per spelare är 3.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback