Reklam

Manchester City - Leicester City

6 februari 2016 at 07:58 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04


Tid: 13:45

Plats: Etihad Stadium, Manchester

På lördag förmiddag kommer ettan i Premier Leauge, Leicester City besöka Etihad Stadium för att möta tvåan Manchester City. Det skiljer tre poäng mellan lagen och vinst är det enda resultatet båda lagen tänker på.

City kommer sakna Kevin De Bruyne som skadade sig, lagkaptenen Kompany är fortsatt skadad och båda kommer inte att delta i matchen. City har ångat på det sista och lyckats vinna fem av sina fyra senaste matcher. Mycket är tack vare lagets anfallare Sergio Aguero som har kommit igång på riktigt efter sin skada.

Leicester har däremot haft det lite tuffare på sistone efter förlust mot Tottenham. Men ångade på rejält mot både Stoke och Liverpool. Här hittar vi också den nya stjärnan Vardy som har varit strålande den här säsongen och leder skytteligan. Mot Liverpool slog han till med två mål varav ett var klassmål.

Hade detta varit en vanlig säsong så skulle det ha varit en solklar etta. Men det här året har Premier League chockat alla, lag som Chelsea och United underpresterar och Leicester leder ligan. City kommer vara något svagare utan De bruyne samtidigt som Silva inte har kommit igång ännu. Aguero kommer vara det största hotet idag. Leicester har två raka hållna nollor mot både Stoke och Liverpool och spelet har sett bra ut i dessa två matcher och därför tror jag att idag drar Leicester ifrån de övriga lagen.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback