Annons

Odds på Storbritannien - Hockey-VM 2022

Spelschema, Storbritannien

Hela spelschemat

2021 hade britterna ett tungt VM med en vinst, en övertidsförlust och fem förluster. Positivt var att man lyckades sätta dit 13 mål. I år kommer man få slåss med Österrike om att undvika sistaplatsen i gruppen. Därmed är nationens odds på hockey-VM 2022 väldigt höga.

Odds på Storbritannien i hockey-VM 2022

Nedan kan du se odds på Storbritannien i ishockey-VM 2022

Storbritannien ishockey-VM 2022 Högsta odds Spelbolag
Vinner ishockey-VM 1 000
Vinnare grupp B 750,00

Styrkor

Laget består nästan uteslutande av hårdnackade spelare från den inhemska ligan. Vilket gör att man är samspelta och tuffa att möta. Motivationen är det inget fel på, vilket gör att man i enstaka matcher kan försvara sig till ett okej resultat ibland mot bättre motstånd.

Svagheter

Som många av de andra svagare lagen så har man inte tillräckligt bra hockeyspelare för att vara med och utmana om en plats i kvartsfinal. Dessutom saknar britterna rutin av spel i VM:s högsta division vilket gör att de har svårt att hävda sig mot bättre och mer rutinerade motståndare.

Fakta/historik

Man har deltagit i 54 VM sedan första gången 1930. Tro det eller ej men under 30-talet så lyckades man faktiskt att ta två silvermedaljer och en bronsmedalj. Sedan dess har man knappt deltagit i den högsta divisionen av VM.

Spelschema, Storbritannien

Spelschema, Hockey VM 2022

Kommentarer

Feedback