Annons

Odds på Kanada - Hockey-VM 2022

Spelschema, Kanada

Hela spelschemat

Lönnlöven är som vanligt bland lågoddsarna när vi pratar om odds på hockey-VM 2022. Efter sjätteplatsen i OS 2022, så kommer Kanada vara rejält sugna på att försvara sin titel som världsmästare förra året. En VM-final utan Kanada i år vore en rejäl skräll. Grupp A som Kanada tillhör ser svag ut och laget ska vinna gruppen utan några större problem och utan några trötta ben.

Odds på Kanada i hockey-VM 2022

Nedan kan du se odds på Kanada i ishockey-VM 2022

Kanada ishockey-VM 2022 Högsta odds Spelbolag
Vinner ishockey-VM 3,75
Vinnare grupp A 1,57

Styrkor

Laget kommer som vanligt bestå av en samling otroligt skickliga hockeyspelare. Med största sannolikhet kommer truppen bestå av NHL-spelare. Vilket gör att Kanada kommer att ha en mycket namnkunnig trupp. Just detta är lagets styrka, det spelar ingen roll vilka spelare som Kanada ställer ut på isen, man vet om att det kommer att vara mycket skickliga spelare oavsett. Kanadas fartfyllda och fysiska spel är något som alla lag i VM kommer ha problem med att hantera.

Svagheter

Svårt att hitta några direkta svagheter. En liten svaghet är att en del kanadensiska spelare kan vara lite slitna efter en lång NHL-säsong och det kan ta ett tag för laget att nå sin högsta nivå. Som vanligt spelas VM på en lite större rink än i NHL vilket gör att Kanadas spelare kan få problem i början att vänja sig vid den lite större spelplanen.

Historik och fakta

Kanada är den mest framgångsrika hockeynationen i världen. Man har vunnit VM hela 27 gånger och man har deltagit i VM 74 gånger. 1947 tog man den största vinsten genom VM-historien då vann Kanada med otroliga 47-0 mot Danmark under VM i Sverige.

Spelschema, Kanada

Spelschema, Hockey VM 2022

Kommentarer

Feedback