Annons

Speltips Hockey-VM - Tips på Världsmästerskapet i ishockey 2024

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Häng med oss på Betting under Hockey VM. Vi kommer leverera värdefulla och heta speltips under mästerskapet blandat med långtidsspel, från öppningsmatchen 10 maj till finalen 26 maj. Sverige är med bland favoriterna att vinna guldet, vilket ökar intresset ytterligare för alla hockeyintresserade svenskar. De svenska spelbolagen satsar stort och det finns fina möjligheter att hitta intressanta speltips hockey vm. Här får du hockey vm 2024 speltips levererade av våra experter gällande långtidsspel där vi tippar vinnaren av skytteligan, gruppsegrare och vilka som vinner VM-guldet. Bara att rygga spelen om du känner för det.

Vi satsar hårt på att leverera de hetaste hockey vm betting tips under världsmästerskapet i Prag och Ostrava 2024!

Speltips: Vinnare av grupp A hockey-VM 2024


De regerande världsmästarna Kanada kommer som vanligt med en stark trupp till årets världsmästerskap. Det namn som sticker ut allra mest är Chicago Blackhawks, Connor Bedard. Topprookien som kommer från en succéfylld första säsong i världens bästa hockeyliga är såklart en rejäl förstärkning till turneringens kanske allra starkaste lag. Finland ska aldrig underskattas i dessa sammanhang, men de får nöja sig med en andraplats bakom Kanada. Lönnlöven vinner gruppen utan några större konstigheter. 

Kanada ser starka ut inför VM 2024 därför tippar vi dem som gruppsegrare i grupp A till oddset 2.50.

TILL EXPEKT!

Speltips: Kvalificerar sig från grupp A ishockey-VM 2024

Här är det desto klarare vilka lag som kniper de fyra kvartsfinalplatserna. Kanada, Finland, Tjeckien och Schweiz. Visst har Danmark en liten skrällmöjlighet och Norge kan kanske plocka några poäng mot de bättre lagen om de spelar riktigt bra. Men nej, vi anser här att dörren är stängd för skrällar och de fyra favoriterna håller för trycket och tar sig vidare i hockey-VM 2024.

TILL EXPEKT!

Speltips: Vinnare av grupp B hockey-VM 2024

I Grupp B är vårat blågula landslag lika stora favoriter till gruppsegern som USA. Men med tanke på backuppsättningen vi har i mästerskapet med tre riktigt tunga namn i Erik Karlsson, Rasmus Dahlin och Victor Hedman ska det räcka till att vinna gruppen. USA har fina namn som Dylan Larkin, Brady Tkachuk och Trevor Zegras på forwardssidan, men i de täta matcherna är det defensiven som avgör och där är det inget lag i årets turnering som slår oss på fingrarna och därmed ska det räcka hela vägen till att vinna grupp B.

Vårat tips är att Sverige har ett tillräckligt bra lag för att vinna grupp B till oddset 2.20.

TILL EXPEKT!

Speltips: Kvalificerar sig från grupp B ishockey-VM 2024

Även här ska det väldigt mycket till om inte Sverige och USA går vidare, dessa två ser vi som stensäkra kvartsfinallag. Vi är även säkra på att Kazakstan, Polen och Frankrike inte kommer vara med och slåss om kvartsfinalplatserna. Men nu blir det intressant. Tyskland och Lettland tog båda medaljer i fjol, medan Slovakien underpresterade grovt. Nu kommer Slovakien med en stark trupp fylld med NHL-spelare inför många fans i Ostrava, vi tror att Slovakien steppar upp och kniper en topp-fyra plats. Kampen mellan Tyskland och Lettland kommer bli tuff, men vi tror att Tyskland går vinnande ur striden och att Lettland missar kvartsfinalspelet.

TILL EXPEKT!

Speltips: Vinnare Hockey-VM 2024

De regerande världsmästarna Kanada tillsammans med USA är de stora favoriterna på förhand att ta hem guldet i Tjeckien. Vi tippar att de förstnämnda tar hem mästerskapet för andra gången i rad. De har bäst trupp i VM som leds av nästa stora stjärna i NHL, Connor Bedard. Massor av rutin i spelare som Adam Lowry och backar som Owen Power och Bowen Byram. De har dessutom rutinen från slutspelet i tidigare mästerskap och är mesta mästare historiskt med 28 vunna guld. 

Vi tippar Kanada som vinnare av ishockey-VM 2024 (inklusive slutspel) till oddset 4.00 hos Expekt.

TILL EXPEKT!

Få bästa Hockey-VM 2024 speltips

Ta del av tips från några av de bästa tippare och spelexperter på hockey. Våra tipsexperter levererar de bästa tipsen på ishockey vm 2024. Om du vill förbereda dig så väl som möjligt inför alla matcher som spelas under hockey-VM i Tjeckien har du hittat rätt. Vårat mål är att leverera speltips med högt värde till dig som läsare. Se till att bokmärka denna sida så att du har full koll på alla de hetaste speltipsen från våra rekare under världsmästerskapet i ishockey i Tjeckien 2024.

FAQ speltips ishockey-VM 2024

Få svar på de vanligast ställda frågorna om världsmästerskapet i ishockey 2024 nedan.

Vilka speltips Hockey VM rekommenderar Betting?

På sidan finns det långtidsspel att rygga redan nu. Vi har tips på vinnare i båda grupperna och vilken nation som tar hem guldet. Det kommer fler tips senare.

Vilket spelbolag är bäst för hockey vm 2024 speltips?

Det finns inget spelbolag som är bäst, men vi kan rekommendera Expekt som har flera fina odds på olika spel.

Vilket är det hetaste speltipset inför Hockey-VM 2024?

Vi på Betting tycker att det är värt att rygga spelet på Sverige som gruppvinnare. Oddset är riktigt bra och med tanke på de backar Tre Kronor har ska det gå vägen.

Feedback