Reklam

Tudelano - Eibar: (AH: +2,0) 2

Matchcenter
17 juli 2018 at 19:00 - Fotboll, Träningsmatch, klubb
17 jul 2018 at 18:23 (Uppdaterad 17 jul 2018 at 20:50) 17/07
22
0
Chance (1-X-2) including handicap: 30-30-40%
Spelvärde: 109,60%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss:
10bet Spela nu hos 10bet
Det är dags för de spanska lagen att slipa på detaljerna inför en ny säsong och bland de första att ge sig ut är Eibar som spelar mot Tudelano under tisdagskvällen. Svagt motstånd som Eibar inte ska ha några större bekymmer med.

Eibar var lite ojämna under fjolårssäsongen men laget landade ändå på en 9:e plats i La Liga och det får anses som väldigt bra från den lilla klubben i norra Spanien. Nu tar de sats mot ännu en säsong i högstaligan och på papperet ser det väl inte särskilt starkt ut, just nu åtminstone. De har tappat en del starka namn men Mendilibar finns kvar som tränare och då kan vi räkna med ett hårt jobb, oavsett om det är försäsong eller ej. Kikar vi till kvällens startelva så är den också tillräckligt stark för att kunna mosa motståndet.

Tudelano spelar i Segunda B till vardags där vissa topplag kan hålla en hyfsad nivå vissa gånger. Tudelano placerade sig dock på en 9:e plats under fjolårssäsongen, så det är inget tyngre motstånd som Eibar ställs mot här. Förra försäsongen träningsspelade de främst mot lag från den spanska andraligan och åkte på ganska klara förluster. Att de då skulle ha något att hämta mot ett lag från La Liga tror jag inte alls på.

Vi testar en slant på Eibar -2 här och plockar tillbaka insatsen vid en seger med två mål.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback