Reklam

Trelleborg - Örebro: (AH: +0,25) 1

Matchcenter
13 april 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Vaangavallen
12 apr 2018 at 21:03 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 12/04
31
0
Chance (1-X-2) including handicap: 48-30-22%
Spelvärde: 107,76%
Lägsta spelbara odds: 1,46
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Trelleborg har som nykomling fått riktigt tufft motstånd i de två inledande matcherna. I premiären visade sig IFK Göteborg vara numret för stort, och 1-3 förlusten vart helt klart rättvis. Trelleborg hade svårt att få igång spelet på en dålig matta på Vångavallen och blev straffade av ett rutinerat Blåvitt. Det märks tydligt att Trelleborg saknar en renodlad anfallare nu när Camara är skadad och Islamović såld till Östersund. Man höjde sig dock veckan senare mot Djurgården på Tele2 Arena och fick överraskande med sig en poäng. 

Örebro har spelat oavgjort i båda matcherna i inledningen av säsongen. Först blev det 0-0 mot Sundsvall och senast 1-1 mot IFK Norrköping. Spelet har varit uselt i båda matcherna. Spelarna ser ut att sakna självförtroende och då främst anfallarna som knappt skapar något farligt framåt på 90 minuter. Mot Norrköping hade man oerhört svårt att få igång spelet och framåt skapades knappt några målchanser. I slutet av matchen tryckte man tillbaka Norrköping och fick turligt in kvitteringen.

Trelleborgs tränare var inte helt nöjd med Trelleborg spel trots att man fick med sig en pinne mot Djurgården på bortaplan. Det uttalande tyder på att vi kommer se ett spelmässigt bättre Trelleborg idag. Örebro har på två matcher inte visat något positivt i sitt agerande på plan och jag tror inte att det kommer bli någon skillnad på svårspelade Vångavallen idag. Ska Trelleborg hålla sig kvar i Allsvenskan så måste man slå lag som Örebro på hemmaplan. Jag kommer spela Trelleborg +0.25 AH.

Talar för spelet:

  • Jag tror att nerverna spelade in i förlusten mot Göteborg i premiären och att vi därför kommer se ett helt annat Trelleborg mot Örebro idag.
  • Poängen mot Djurgården på Tele2 Arena kommer höja Trelleborg i kommande 1-3 matcher.
  • Örebro saknar tydligt spelidé och har svårt att skapa målchanser. 
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback