Reklam

Tjeckien - Danmark: 2

Matchcenter
3 juli 2021 at 18:00 - Fotboll, Europa - EM
Baku Olimpiya Stadionu (neutral)    Björn Kuipers
1 jul 2021 at 15:25 (Uppdaterad 3 jul 2021 at 19:58) 01/07
36
0
Chans (1-X-2): 20-30-50%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-2
NoAccountBet Spela nu hos NoAccountBet

Tjeckien skickade utan några större problem ut Nederländerna när de möttes i åttondelen. Den stora anledningen var att deras försvar var mer eller mindre ogenomträngligt. De lät inte ett endaste skott som de nederländska spelarna avfyrade träffa målet. Det är Soucek i de defensiva leden som gör det tyngsta jobbet och för produktionen framåt står Schick. De var innan de skulle möta Nederländerna i kvarten uträknade då deras form inte imponerade, men istället höjde sig hela laget och kollektivt såg till att de bärgade segern. Om det ska bli en semi hänger det på att Schick presterar.

Danmarks styrka är att de har såpass många målskyttar där det inte endast hänger på en spelare. De har spelare som Damsgaard som har ett bra skott vilket kan resultera i både mål och farliga chanser. Dessutom har de spelare som Braithwaite och Dolberg som är bra på att hitta målet inne i straffområdet. Försvarsmässigt är det även väldigt stabilt då de bara släppt in 1 mål på de två senaste matcherna och även om Schmeichel inte hade så mycket att göra mot Wales är han en av turneringens bästa målvakter.

Läs mer om matchen mellan Tjeckien - Danmark i vårat matchcenter!

Jag tippar att Danmark tar sig vidare till semifinalen. De flyger för tillfället fram genom turneringen. Det som imponerar mest är hur de lyfte sig efter att Christian Eriksen föll ihop på planen där de istället för att ge upp trots två raka förluster fick en bättre sammanhållning och körde över Ryssland och Wales. Det kommer såklart att bli aningen mer problematiskt att ta sig igenom tjeckernas försvar, men de är ett mycket bättre lag och har flera kvalitetsspelare som kan kliva fram när det behövs som mest. Värt att notera, Mikkel Damsgaard fyller år på lördag, 3/7.

  • Betting med bra odds
  • Full statistik under spelet
  • Smidigaste sajten?

Kommentarer

Feedback