Reklam

Roma - Viktoria Plzeň: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
2 oktober 2018 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Stadio Olimpico, Rome    Paweł Raczkowski
1 okt 2018 at 23:02 (Uppdaterad 2 okt 2018 at 22:50) 01/10
41
0
Chance (1-X-2) including handicap: 60-0-40%
Spelvärde: 117,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 5-0
Bethard Spela nu hos Bethard

Roma hade en tuff start på detta Champions League-gruppspel. Visserligen mötte man mästarna Real Madrid på bortaplan som ska vara den tuffaste matchen att plocka poäng i på förhand. Roma stod emot Real Madrids offensiv i nästan en halvlek men Isco lyckades sätta dit ledningsmålet strax innan halvtid välförtjänt på en fin frispark. Roma hade sedan inte mycket att sätta dit och siffrorna slutade i 3-0 vinst till hemmalaget. Siffrorna hade kunnat vara ännu större om inte Robin Olsen stått för ett antal vassa räddningar. 

Nu har man ett betydligt lättare motstånd i form av tjeckiska Victoria Plzen. Plzen som inledde mot CSKA Moskva på hemmaplan och  endast fick med sig en poäng efter en 2-0 ledning i halvtid. Plzen ledde in till stopptid där Moskva kvitterade på straff i 95:e minuten.

I grupp G finns två klara favoriter till topp 2 och avancemang till åttondelsfinal, Real Madrid och  Roma. Roma hemma mot Plzen är bara ett måste om de ska komma topp två. Plzen måste ändå ses som den svagaste i gruppen. 

Roma kommer från en derbyvinst mot Lazio. Otroligt mycket prestige där de segrade med   3-1. Nu är det dags för Plzen. Efter förlusten mot Real Madrid kommer Roma garanterat gå stenhårt för tre poäng i matchen mot Plzen.   De är hemmastarka med endast en förlust i de senaste elva matcherna på hemmaplan. Att Roma vinner mot Victoria Plzen med minst två mål till 1,96 är bra!

 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback