Reklam
12 januari 2020 at 20:45 - Fotboll, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Marco Guida
10 jan 2020 at 14:22 (Uppdaterad 12 jan 2020 at 22:43) 10/01
55
0
Chans (1-X-2): 20-30-50%
Spelvärde: 114,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Hat-trick senast för Cristiano Ronaldo som börjat komma in i det italienska spelet. Juventus delar ledningen i Serie A och går numera fram som en maskin. Roma imponerade inte mot Torino senast.

Ännu ett Turin-lag som kommer till Stadio Olimpico. Senast var det Torino som visade Roma hur man spelar fotboll. 0-2 var nog inget som varken fansen eller tränare Fonseca hade räknat med.

Roma måste höja sig minst två snäpp för att hänga med här mot Juventus.

Mötena lagen emellan brukar vara ett ställningskrig. Bara en match av de 9 senaste i Serie A mot varandra har sett bägge lagen göra mål innan halvtid. Här på Olimpico har det varit 0-0 i halvtid 6 gånger i de 7 senaste.

Roma måste höja sig för att stoppa Juventus

Juventus inledde lite halvknackigt, men har spelat upp sig. De blir livsfarliga i Champions League här under våren. Ronaldo har kommit igång och vi vet ju alla vad han kan göra på egen hand.

Håll ett extra öga på Edin Džeko, vars fem senaste mål i ligan har varit antingen det första eller det sista.

Kolla förstås lite extra efter Ronaldo också, även om jag tror han presenterar sig själv relativt tidigt...

Juventus har inte vunnit borta mot Roma i ligan på de 5 senaste försöken och är nog duktigt sugna på att ändra på det här. Allt över 2 gånger pengarna känns riktigt bra på gästerna.

Bethard är ett spelbolag som bland annat erbjuder högst odds på tennis. Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback