Reklam

Östersunds FK - Djurgården: 2

Matchcenter
30 september 2019 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Jaemtkraft Arena
30 sep 2019 at 08:33 (Uppdaterad 30 sep 2019 at 20:57) 30/09
52
+2
Chans (1-X-2): 11-16-73%
Spelvärde: 108,04%
Lägsta spelbara odds: 1,37
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
Betway Spela nu hos Betway
Allsvenskan
  • Det kanske är en oseriös tanke, inte vet jag, men när man sett Östersund sen det började storma igen med konkurshot fram och tillbaka, har det ens sett ut som att de vill vinna? De vet att det är över. Det blir konkurs förr eller senare och det kanske är så att enda sättet att rädda klubben är att de åker ner i Superettan där ljuset på dem blir lite mindre och även kraven lite mindre. Dessutom vet förstås spelarna att det för deras del är över. Ingen eller åtminstone ingen med ett marknadsvärde kommer nästa säsong vilja spela i en klubb som kan försvinna vilken dag som helst. Man säger ibland att sånt här kan svetsa ihop en grupp men jag tror tvärtom. Det känns lite som att det är var man för sig själv i Östersund just nu.
  • Djurgårdens värvning av Kujovic har visat sig vara otroligt lyckad. Inte bara att han gjort några avgörande mål utan kanske ännu mer att Buya Turay fått lite mindre ansvar på sina axlar. Tidigare under säsongen har det varit lite så att när Buya Turay gjort mål har det varit lugnt. När han inte gjort det har det blivit krampaktigt och/eller poängförlust. Nu kan de dela lite på ansvaret och det har gjort Djurgården till ett mycket stabilare lag.
  • Jag är inte så säker på att Djurgården till slut kommer ta guldet. Malmö är så vansinnigt bra just nu att de inte ens tappar poäng på bortaplan när de gör en katastrofmatch som de gjorde mot Eskilstuna igår. De kommer inte tappa någon mer poäng tror jag och Djurgården förlorar nog en match till slut men här tror jag inte det händer. Djurgården är mycket bättre och har mycket mer vilja. Man ska inte lura sig på att Östersund ligger precis ovanför strecket och har kniven mot strupen. De bryr sig inte.
  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback