Reklam

New York Rangers - Edmonton Oilers: 2

Matchcenter
13 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, USA - NHL
Madison Square Garden
13 okt 2018 at 17:33 (Uppdaterad 13 okt 2018 at 21:34) 13/10
42
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 102,85%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
William Hill Spela nu hos William Hill
Idag är det en massa tidig NHL och vi har en härlig match redan direkt med ex antal svenskar inblandade. Rangers tar emot Edmonton där jag känner att Oilers efter en knackig start bör vara på hugget för en seger.

Rangers har nog framför sig en säsong som kommer bli väldigt tuff. Inte minst för vår svenske supermålvakt Henrik Lundqvist. Överlever han den här säsongen så ska han ha bragdguldet. Nej, men skämt åsido. Vi såg redan i slutet av förra säsongen att Rangers började slussa bort de rutinerade spelarna och det gav dem ett försvarsspel som kunde ta död på vilken målvakt som helst kändes det som. Till den här säsongen har man en ny coach, men även han verkar ha svårt att sätta ihop ett kompakt Rangers. Idag kommer man möta ett lag som även dem haft en tuff inledning med två raka förluster, men samtidigt ska man också komma ihåg att det varit mot två väldigt bra lag. Edmonton har ett spännande lag i grunden och det har man haft i många år. Det känns bara som att man måste få ut max kapacitet av laget. Två raka förluster är dock inget man ska lägga för mycket vikt på ännu. Edmonton har inte visat något än, men det är på tiden. Rangers borta är en tuff match, men spelmässigt bör de få en lättare resa än vad de fick emot både Boston och New Jersey.

Talar för spelet

  • Spetskompetensen. Jämför man lagen så tycker jag att Edmonton är klart bättre på pappret. Man har toppspelare som framförallt McDavid, men även Nugent-Hopkins samt Draisatl som är riktigt bra i sina bästa dagar.

  • Jag tycker nästan det är positivt att Edmonton kliver in till den här matchen med två raka förluster. Spelet har sett riktigt dåligt ut och det är verkligen idag spelet måste ändras. Man kommer att offra sig dyrt.

  • Motståndet är klart mer passande. Man kan inte dra för stora växlar av att det sett dåligt ut i en plojmatch i Göteborg eller mot ett topplag som Boston på bortaplan. Nu möter man ett kasst försvar och offensiven bör få större utrymme.

Talar emot spelet

  • Rangers vet vi om är ganska skrala defensivt, men hur bra/dåliga är Edmonton? Svårbdömda efter två spelade matcher såklart.
  • Hemmalaget har ett övertag i inbördes möten där man vunnit sju av de tioa senaste matcherna. I MSG är man dessutom rätt så svårspelade.

Jag tycker att Rangers försvar redan i slutet av förra säsongen var dåligt. Man har inte fått någon större koll på det ännu och därför kommer jag att testa Edmonton att vinna inklusive OT/SO till oddset 1.87 hos William Hill.

Lycka till!

/Heden

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback