Reklam

Hammarby - Mjällby: 1

Matchcenter
17 april 2021 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
16 apr 2021 at 12:57 (Uppdaterad 17 apr 2021 at 16:52) 16/04
5
0
Chans (1-X-2): 65-20-15%
Spelvärde: 104,65%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Betsson Spela nu hos Betsson

Hammarby föll i premiären i bortamötet mot Malmö som slutade 3-2. Ett positivt resultat trots förlust för truppen har senaste tiden innan premiären skulle äga rum haft en del problem med sjukdom och därmed har spelarna haft det aningen tufft att komma i form inför säsongen, men trots detta fick vi se ett producerande Hammarby igen trots avsaknaden av skadade Paulinho. Målen gjordes av Khalili och Ludwigson. Malmö är ett lag som Bajen de senaste säsongerna på bortaplan haft det svårt att ta poäng av, så därför kändes inte förlusten särskilt överraskande heller.

Mjällby avslutade förra säsongen som nykomlingar med flaggan i topp och en femteplacering. Där deras avslutning var den bästa av samtliga allsvenska lag med flertalet vinster. I förra säsongens möte på Tele2 Arena mot Hammarby blev det dock ingen vinst då de föll med 4-2. Laget har inför säsongen tappat flera av sina viktigaste spelare(Löfgren, Sabovic, Agardius)och med alla nyförvärv som kommit in och ersatt(Kricak, Filipovic, Klinkenberg) kommer det krävas en del tid innan allt sitter. Det märktes i premiären hemma mot Varberg när de fick med sig ett kryss.

Tycker Hammarbys premiär hemma lovar gott, för vi vet sedan tidigare vilken offensiv kapacitet laget har även om förra säsongen var en besvikelse eftersom att de av många var tippade som favoriter till SM-guldet. Men efter två gjorda mål i Malmö ser det bra ut inför säsongens allsvenska hemmapremiär. Finns stor bredd i offensiven där flera spelare kan gå in och göra mål, såklart är skadan på Paulinho ett tungt avbräck, men med spelare som Ludwigson och Selmani ska det ändå bli ett par mål. Därför tippar vi vinst till Hammarby.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback