Reklam

Falkenbergs FF – IFK Norrköping

22 april 2016 at 21:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Ikväll påbörjas den 5:e omgången av årets Allsvenska säsong. Den enda match som vi hittar inne hos Betssons program för ikväll är matchen mellan Falkenbergs FF och IFK Norrköping. En match som kommer att spelas i ett blåsigt, men soligt Falkenberg ikväll.

Speltips

Vad vi har sett hittills i år är att IFK Norrköping verkligen har fått igång sitt spel på ett bra sätt. De har verkligen hittat tillbaka till den formen som laget hade förra året, då de även lyckades vinna SM-guld. Tvärtom ser det ut på Falkenbergs FF sida. Laget ligger efter 4 omgångar sist i den Allsvenska tabellen, och inget verkar gå Falkenbergs FF väg. Vi ser överhuvudtaget inte en chans för Falkenbergs FF att hänga med de andra konkurrerande lagen i Allsvenskan 2016.

Vi tror att Falkenbergs FF får vara nöjda med om de tar över 10 poäng i årets säsong. Laget har en svag spelartrupp, och deras enda stora namn Gustav Nilsson är på väg bort från klubben. Inför kvällens match så har de även fått en ny spelare som de kan addera på planen Lorde Ofosuhene. Denna spelare måste göra underverk för att vända Falkenbergs FF mörka trend med 4 av 4 förluster.

IFK Norrköping vinner matchen – Odds: 1.59

Odds från Betsson

Ett spelbolag som vi alltid kan räkna med när vi kollar in svensk fotboll är Betsson. Denna spelsajt har gjort ett stort arbete för att få dit alla möjliga odds på fotboll och massor av andra heta sporter. Därför har vi alltid ett extra öga inne hos Betsson som dessutom är kända för att erbjuda många höga odds.
  • 100% upp till 2500 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback