Reklam

Djurgården - Nässjö: Nässjö +2,5 poäng

5 november 2019 at 19:05 - Basket, Sverige - Ligan
5 nov 2019 at 06:50 (Uppdaterad 6 nov 2019 at 05:23) 05/11
20
0
Chans: 63%
Spelvärde: 114,66%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 8/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Basketligan
  • Djurgården två vinster, Nässjö en vinst. Nässjö sist, Djurgården trea från slutet. Men tabellen ljuger. Djurgården har vunnit två matcher, men i övrigt har de i allmänhet blivit så krossade att det nästan varit pinsamt. Tittar man på Nässjös siffror är det nästan lite löjligt att de bara vunnit en match. De har hängt med i princip alla och då har de haft ett gäng riktigt tuffa matcher. Förlängning senast mot Wetterbygden, enpoängstorsk borta mot Umeå, rejält nära både Borås och Köping hemma, förlängningstorsk mot Norrköping borta, mycket nära Luleå hemma. Sen har de en supertorsk mot Södertälje borta också förutom deras enda seger mot Jämtland borta. Men överlag, Nässjö har varit med riktigt bra för att vara ett bottenlag. Djurgården har som sagt inte varit det. De har förlorat flera matcher med mer än 20 poäng.
  • Av det jag sett från lagen är Nässjö det klart bättre laget av dessa två och de är min klara favorit i matchen, trots bortaplan.
  • Jag väljer att ta ett par poäng i hcp här. Jag tycker värdet är större än det är på matchvinsten. Två poäng är trots allt en ganska vanlig segermarginal när två jämna lag möts, och det gör att vi får en fin försäkring här utan att ge bort särskilt mycket i odds.
  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback