Reklam

Cagliari - Milan: Under 2,5 Mål

Matchcenter
11 januari 2020 at 15:00 - Fotboll, Italien - Serie A
Sardegna Arena    Rosario Abisso
10 jan 2020 at 14:03 (Uppdaterad 11 jan 2020 at 16:54) 10/01
34
0
Chans (över-under): 40-60%
Spelvärde: 118,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Alla som tittade på Zlatans debut i Milan såg också ett lag som desperat kämpar för att hitta rätt. Det är två lag som letar efter formen som möts denna helg på Sardegna.

Cagliari inledde årets Serie A på ett strålande sätt och plockade poäng efter poäng, men när vintern kom frös det fina spelet och maskineriet har hackat betänkligt.

Efter 0-4-förlusten senast mot Juventus har man nu radat upp tre förluster på de fyra senaste matcherna. Den fjärde är dessutom "bara" en oavgjord och senaste segern togs i cupen i början av december.

Ett tungt ansvar vilar på Joao Pedro, som faktiskt ännu är kvar på fjärde plats i skytteligan.

Milan har ännu inte spelat en enda match på bortaplan den här säsongen, men på de senaste 12 matcherna borta mot Cagliari har bara en match slutat i seger med mer än två mål för något av lagen. En tajt match-up, med andra ord.

Ingen omedelbar Zlatan-effekt offensivt sett

Zlatan kan tillföra mycket i Milan och det finns absolut chans att laget börjar knapra in på täten efter hand. Däremot ska vi nog inte räkna med något färgsprakande spel, utan snarare uddamålssegrar.

Cagliari har en bra offensiv och har nätat i alla ligamatcher förutom två den här säsongen. Jag tror dock Milan vill bygga sin nystart med en stark defensiv, och går all-in för att neutralisera allt anfallsspel.

Ska vi tippa på att Zlatan får en tå på bollen i slutet av matchen och avgör med ett sent mål för gästerna? Jag tror det. 0-1!

Guide: Så streamar du Serie A med Zlatan och Kulusevski

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback