Annons

Odds på Norge - Junior-VM 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Norge U20

Hela spelschemat

Årets nykomling i JVM 23/24 är vårt västliga grannland Norge. Det är första gången sedan 2014 som man är uppe i den högsta divisionen av JVM. Då blev det respass direkt ner en division igen, och nästan alla förhandstips talar för att utgången kommer bli densamma under årets turnering. Alla de andra lagen i grupp B är ett eller flera snäpp bättre än Norge, och vi tror att laget kommer få det mycket svårt att plocka poäng av USA och Tjeckien. Mot Schweiz och Slovakien har man en ynka liten skrällchans.
 

Odds på Norge i JVM 2024

Se utvalda JVM odds i tabellen på Norge 2024.

Norge U20 - JVM 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 750,00
Vinnare grupp B  200,00

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

Styrkor hos Norge

Norrmännen kan spela utan press på sig att vinna matcher och man slår verkligen ur underläge i alla matcher under JVM. Man har några spännande spelare som redan spelar några nivåer under NHL i Nordamerika, så det finns viss kvalitet i den norska truppen. Spelarna lär även vara extra taggade att spela inför en del norska fans, då avståndet från Norge till Göteborg är relativt kort.
 

Norges svagheter

Det går inte att säga det på något annat sätt än att Norge har JVM:s svagaste trupp på pappret. Det ska trots allt mycket till att man ska lyckas undvika jumboplatsen i grupp B och det ska även mycket till att man ska vinna nedflyttningsmatchen mot det sämst placerade laget i grupp A.
 

Fakta och historik om Norge i JVM

Laget har allt som oftast tillhört den näst högsta divisionen av JVM. 1989 slutade man sjua och året efter 1990 tog man sin bästa placering hittills i JVM-sammanhang då man slutade sexa.
 

Kommentarer

Feedback