Annons

Spelschemat för Junior-VM ishockey 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Snart är det dags för JVM på hemmaplan för de svenska Småkronorna. Här kommer vi gå igenom allt om hur spelschemat för junior-VM 2024. Om du i stället är intresserad av att betta på turneringen så rekommenderar vi vår sida för JVM odds. Men läs denna sida först så du för full koll på hur matcherna spelas i vår guide till det heltäckande spelschemat för JVM. 10 lag tävlar under mästerskapet i två grupper med fem lag vardera. Vilket innebär att varje lag spelar fyra gruppspelsmatcher och minst en match till. De fyra bästa lagen går till kvartsfinal och jumbolagen i varje grupp spelar en kvalificeringsmatch. Vilket gör att alla lag kommer spela minst fem matcher i JVM 2024. Sverige ska möta Kanada, Finland, Tyskland och Lettland i grupp A.

JVM 2024 - resultat

Här hittar du alla resultat från matcherna under JVM 2024. Om du har haft fullt upp i mellandagarna och missat någon match, så hittar du snabbt och smidigt resultatet nedan. Vårt spelschema med resultatuppdatering är det bästa sättet att få full koll på matcherna under JVM 2024. 

Spelschema gruppspelet JVM 2024

Här nedan hittar du hela spelschemat för gruppspelet under JVM 2024. Gruppspelet drar igång med att Slovakien möter Tjeckien i Frölundaborg den 26 december klockan 12. Sverige går in i turneringen samma dag då man tar emot Lettland i Scandinavium klockan 19.30 den 26 december. Sedan fortsätter gruppspelet med ytterligare tre omgångar. Den sista gruppspelsomgången spelas på självaste nyårsafton, då möter Sverige Finland i vad som kan bli en riktig höjdarmatch. Totalt spelar alla lagen i gruppspelet fyra matcher vardera, innan det är klart vilka åtta lag som kvalificerar sig för vidare spel i slutspelet.
 

Spelschema slutspelet JVM 2024

Efter att de fyra bästa lagen från varje grupp kvalificerat sig för slutspelet så är det dags för det att dra i gång med den första kvartsfinalen som spelas den 2 januari. Även de tre andra kvartsfinalerna spelas samma dag. De fyra vinnande lagen går vidare till semifinal. De två semifinalerna spelas den 4 januari. Efter detta är det dags för medaljmatcherna. Både bronsmatchen och finalen spelas den 5 januari. Alla slutspelsmatcher förutom en kvartsfinal spelas i Scandinavium. Undantagsmatchen spelas i Frölundaborg.

World Championship U20 Grp. A Spelschema

World Championship U20 Grp. B Spelschema

World Championship U20 Final Stage Spelschema

World Championship U20 Relegation Playoff Spelschema

Datum / Tid Match TV / Stad
04/01 11:00 Tyskland U20

5-4

AET

Norge U20

Största matcherna i JVM 2024

Den största matchen i JVM 2024 är såklart finalen som spelas den 5 januari i Scandinavium. Under gruppspelet är vi lite extra sugna på bataljen Sverige-Kanada som spelas fredagen den 29 december inför ett redan utsålt Scandinavium. Med denna artikel om JVM spelschema så missar du ingen av Sveriges matcher under turneringen och den gör även på ett smidigt sätt det möjligt att i god tid planera in när de matcherna som du vill se går av stapeln.

100% upp till 500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Upp till 500 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 6.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 6000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr.


VANLIGA FRÅGOR: Frågor och svar JVM spelschema 2024

Här samlar vi ofta ställda frågor om spelschemat i JVM 2024
 

Vilka veckodagar spelas matcherna i JVM 2024?

JVM 2024 pågår mellan den 26 december och den 5 januari. Många matcher ska spelas under denna korta tid, vilket gör att det spelas matcher på nästan alla veckodagar under denna period.
 

Spelas matcherna i JVM 2024 samtidigt eller vid olika tidpunkter?

Inga matcher under JVM 2024 går samtidigt, vilket gör det till en optimal turnering för alla hockeyälskare.
 

Hur många matcher spelar varje nation i JVM 2024?

Varje deltagande nation är garanterade minst fem matcher. Fyra gruppspelsmatcher och sedan en slutspelsmatch eller en kvalificeringsmatch. 

 

Feedback