Annons

Odds och speltips på grupp B-Junior-VM i ishockey 2023

Grupp B innehåller fem lag där de regerande juniorvärldsmästarna, USA, är en av nationerna. De är favoriter till att ta hem gruppsegern. Men även tippas de ha en bra chans att försvara guldet från förra året. Största utmanare om att sluta på förstaplats i gruppen är våra svenska juniorkronor och Ryssland. Men med största sannolikhet kommer dessa två nationer att föra en kamp om andraplatsen. För Slovakiens del har de en god chans att sluta fyra då Schweiz som är ett av turneringens svagaste lag inte brukar räcka till i dessa mästerskap.

Odds vinnare grupp B – JVM 2023

Vinnare grupp B: JVM 2023 Högsta odds Spelbolag
USA 2,55
Ryssland 3,50
Sverige 3,50
Slovakien 22,00
Schweiz 60,00

Så avgörs JVM grupp B

Alla fem lagen i grupp B ställs mot varandra en gång, d.v.s spelar alla nationer fyra matcher var. Landet som får flest poäng under gruppspelet slutar som gruppsegrare och går till slutspelet. Lagen som slutar på plats två till fyra går även de till slutspelet och de som slutar sist måste kvala för att hålla sig kvar i nästa års JVM.

Lagen i grupp B

Speltips: vinnare grupp B

Som vi nämnde i inledningen är det USA som är de största favoriterna att vinna gruppen och vi tippar att de även kommer göra det, ledda av NHL-draftade och redan senior-VM-meriterade framtidshoppet Matty Beniers. De är juniorvärldsmästare och har en hel del rutin i bagaget från förra årets mästerskap.

TILL UNIBET!

Kommentarer

Feedback