Annons

Junior-VM på TV

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

För att förbereda dig på bästa möjliga vis när du planerar dina JVM-odds, så går vi här igenom alla TV-tider för matcherna i JVM 2023/24. Vi rekommenderar även att du spelar på JVM hos Speedybet. För årets turnering så delar SVT och Viaplay Group på sändningsrättigheterna. De båda kanalerna delar även på rättigheterna om Sveriges gruppspelsmatcher: två visas på SVT!/SVT Play och två matcher på TV6/Viaplay. Så läs in dig redan nu och markera i kalendern när Sveriges matcher spelas och ännu mer viktigt i vilken av kanalerna som du kan se Sveriges match för dagen.

JVM-matcher på TV, tider och kanaler

Nedan kan du se när alla matcher i JVM sänds.

Inget innehåll hittades.

JVM-matcher svensk tid

Inga matcher spelas samtidigt under årets JVM, vilket innebär fullspäckade hockeydagar under jul och nyårsledigheten. När det ska spelas fyra matcher på en dag så börjar matcherna klockan 12.00, 14.30, 17.00 och 19.30, vilket inte är ett problem på annandag jul den 26 december. Men dagen efter den 27 december spelas det också fyra matcher på samma tid, men då är det en vanlig veckodag. Även de fyra kvartsfinalerna ligger lite pyrt till då de spelas på tisdagen den 2 januari. Semifinalerna och finalen spelas på torsdagen den 4 januari och fredagen den 5 januari. Första semin startar 15.00 och den andra 19.30. Bronsmatchen startar 15.00 och finalen 19.30.
 

JVM 2024 - TV-kanaler

Som sagt så delar SVT och Viaplay på rättigheterna för turneringen, vilket gör att JVM-tablån ser lite krånglig ut vid första anblick. SVT sänder matcherna på sina TV-kanaler SVT1 och SVT2, samt streams går att hitta på SVT Play. Om du föredrar vanlig TV så visar Viasat matcherna på TV6 och vill du istället streama körs de på streamingplattformen Viaplay. Om du sitter utomlands blir det lite krångligare när SVT sänder matcherna då SVT Play bara går att se i Sverige för JVM. För Viaplay så gäller principen att du som kund kan nå ditt konto i alla EU-länder plus Norge.
 

Hur man streamar JVM

  • Först navigerar du till Viaplays webbplats
  • Väl där leta upp knappen "Prova Viaplay”. Oftast finns den högst upp till höger på sidan
  • Sedan väljer du ett abonnemang som innefattar JVM-sändningarna
  • Slutför din registrering och efter detta är du klar till att börja streama matcherna från JVM som sänds på Viaplay

Eftersom SVT Play är gratis behövs ingen guide för att streama matcherna där, utan du surfar enkelt in på SVT play och letar upp den matchen du vill titta på och sedan börjar du att titta, snabbt och smidigt.

 


Tre bra spelsidor för att streama sport

Se spelbolag nedan som är stora inom live streaming.

100% upp till 500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Upp till 500 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 6.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 6000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

Var kan jag se Sveriges matcher?

Just nu vet vi att SVT och Viaplay delar på Sveriges gruppspelsmatcher i JVM 2024. SVT sänder Sverige mot Lettland klockan 19.30, tisdagen den 26 december och Sverige-Finland på nyårsafton klockan 14.30. Viaplay sänder de två andra gruppmatcherna då Sverige möter Tyskland, torsdagen den 28 december med nedsläpp 19.30. Och stormatchen Sverige-Kanada, fredagen den 29 december, med start 19.30. Sverige lär ta sig vidare till slutspel och spela en kvartsfinal på tisdagen den 2 januari. Just nu är det inte klart vilken kvartsfinal som Sverige spelar, och det är inte heller klart vilket av bolagen som har sändningsrättigheterna för Sveriges slutspelsmatcher ännu. Så håll ögonen öppna under turneringens gång!
 

Finns det några gratis streams för att se JVM 2024?

Ofta erbjuder flertalet spelbolag gratis live streaming för sina kunder. Som regel behöver du logga in på ditt konto, samt ha pengar tillgängliga på spelkontot och/eller betta på matchen som du vill titta på. Sedan är streamingen av matchen gratis och du kan luta dig tillbaka och titta på dina favoritmatcher från JVM 2024.
 

VANLIGA FRÅGOR: Frågor och svara om TV-tider

Här samlar vi de vanligast ställda frågorna och svaren om junior-VM hockey 2024 TV-tider.
 

Vilken kanal sänder JVM i Sverige?

SVT/SVT Play och TV6/Viaplay delar på rättigheterna från JVM 2024.
 

Hur kan man se JVM-matcher?

Antingen via vanlig TV i SVT:s kanaler och TV6, samt streaming via SVT Play, Viaplay eller gratis streams från olika spelbolag.
 

Kan jag streama JVM gratis?

En del olika spelbolag kommer att erbjuda streams utan kostnad för existerande kunder för JVM 2024.

Feedback