Annons

Odds på USA - Junior-VM 2024

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Spelschema, USA U20

Hela spelschemat

Amerikanerna har sex medaljer på de senaste åtta mästerskapen, vilket får ses som ett ypperligt facit. Senast slog man Sverige i bronsmatchen. Nu går man in i grupp B som favoriter till gruppsegern och i ärlighetens namn är det väl bara Tjeckien som realistiskt sett kan utmana här. De tre andra lagen i gruppen ska man slå; Slovakien, Norge och Schweiz. USA siktar vidare i JVM mot en ny final, kan de gå hela vägen till Scandinavium i år?

Odds på USA i JVM 2024

Nedan ser du JVM odds på USA i JVM 2024.

USA U20 - JVM 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 3,25
Vinnare grupp B 1,30

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

Styrkor hos USA

Som vanligt ser den amerikanska truppen ut att vara fylld av kvalitet. De flesta av spelarna har redan gått som draftval i NHL-draften. En ganska stor stomme av laget var med redan i fjol. En av dessa är forwarden Jimmy Snuggerud som noterades för 13 poäng under fjolårets turnering.

Svagheter hos USA

Precis som för Kanada så blir detta en ovanlig upplevelse för spelarna att åka över till den europeiska sidan av Atlanten och spela på en arena med större is och med färre fans som hejar på laget än vanligt. Detta kan mycket väl påverka lagets prestation negativt under turneringens gång.

Fakta och historik om USA i JVM

USA har vunnit fem JVM genom tiderna. Noterbart är att fyra av dessa har kommit sedan 2010. Utöver gulden har man  tagit två silver och sju brons.

Kommentarer

Feedback