Annons

Odds på USA - Junior-VM 2023

Spelschema, USA U20

Hela spelschemat

De regerande mästarna åker tillbaka till Kanada med siktet inställt på att försvara sin titel. Många spelare är dock nya från fjolårets vinnande lag och årets amerikanska lag har en hel del press på sig att prestera lika bra som under förra årets JVM.

Odds på USA i JVM 2023

Nedan ser du oddsen på USA i JVM 2023

USA JVM 2022 Högsta odds Spelbolag
Vinner JVM 5,00
Vinner grupp B 1,77Styrkor


USA har en mycket fin bredd i sitt lag toppat med några intressanta spetsspelare. Mycket kommer att kretsa kring Logan Cooley, Brett Berard och NHL-meriterade Thomas Bourdeleau på forwardssidan och defensivt har man två av turneringens bästa backar i Brock Faber och Luke Hughes.

Svagheter


Att årets lag inte har samma uttalade stjärnnamn som vann guld förra året. En mängd tongivande spelare från fjolåret är inte med nu: Spencer Knight kommer saknas mellan stolparna. Poängkungen Trevor Zegras blir mycket svår att ersätta. Även spelare som Arthur Kaliyev och Alex Turcotte.

Fakta och historik om laget


USA har haft stora framgångar i JVM de senaste 10 åren och tagit fyra av sina sammanlagt fem guld sedan 2010, och silver 2019. Man tog även brons 2011, 2016 och 2018.  Landet har deltagit i JVM 45 gånger sedan 1977.

Kommentarer

Feedback