Reklam

Odds på Schweiz - Junior-VM 2021/22

Spelschema, Schweiz U20

Hela spelschemat

Allt talar för att schweizarna blir grupp B:s slagpåse. Förra året slutade man sist i sin grupp med fyra förluster och 5-20 i målskillnad. Man kan ha en chans mot slovakien i kampen om den sista kvartsfinalplatsen. Mötet mellan lagen slutade i fjol 1-0 till slovakerna.
 

Odds på Schweiz i JVM 2021/22

Nedan ser du oddsen på Schweiz i JVM 2021/22.

Kanada JVM 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Vinner JVM 110,00
Vinner grupp B 60,00

Styrkor


Schweiz har de senaste åren samlat på sig värdefull rutin i att spela i den högsta divisionen. Vilket gör att varje ny årskull har en bättre chans än den innan att slå från underläge och pressa bättre motstånd i enstaka matcher. Håll ögonen på den storväxte backen Liam Bichsel som till vardags spelar för Leksand.

Svagheter


Kort och gott att man är en mindre hockeynation och på så sätt inte har samma kvalitet på sina talanger som de stora hockeynationerna har. Schweiz kämpar på och har en hel del fina talanger men det räcker inte för att utmana de större länderna.

Fakta och historik om laget


1998 var det gyllene JVM:et för Schweiz del, då lyckades man skrälla stort och vinna bronsmatchen mot Tjeckien. Även 2019 var ett framgångsrikt år då man mycket oväntat slog ut Sverige från kvartsfinalen och tog sig till semifinal.

Kommentarer

Feedback