Annons

Odds på Schweiz - Junior-VM 2023

Spelschema, Schweiz U20

Hela spelschemat

Det lilla alplandet blandade och gav under JVM i somras. Man pressade Sverige och förlorade bara med 3-2 i gruppen. Samtidigt torskade man mot USA med hela 7-1. Det blev de blivande mästarna Kanada i kvarten, och där åkte man ut efter en hedersam 6-3-förlust. I år lär man få kämpa hårt för att undvika att bli sist i grupp B där det väntar tufft motstånd i form av Finland och USA som förväntas utmana om gruppsegern. Kanske kan de ta tredjeplatsen före Lettland och Slovakien i JVM ishockey 2022/23?

Odds på Schweiz i JVM 2023

Nedan ser du oddsen på Schweiz i JVM 2023.

Schweiz U20 - JVM 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 101,00
Vinnare grupp B 22,00

Styrkor hos Schweiz

Man skapar sig för varje år som går mer och mer rutin från den högsta divisionen av JVM. Schweiz producerar även en del spelare som tar sig över Atlanten för spel i NHL: Det finns kvalitet i de bästa spelarna och det gör att man har en realistisk chans i enstaka matcher att störa de bättre lagen.

Schweiz svagheter

Trots att Schweiz som hockeynation är på väg uppåt i hierarkin. Så rår man inte på de bästa nationerna när det kommer till både bredd och spets. Det räcker oftast inte till får att på allvar slåss mot de bästa lagen.

Fakta och historik om Schweiz i JVM

Schweiz har en medalj i JVM genom historien och det var när man plockade hem ett brons 1998. Även 2019 var man framgångsrika då man tog sig till semifinal.

Kommentarer

Feedback