Annons

Odds på Schweiz - Junior-VM 2024

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Spelschema, Schweiz U20

Hela spelschemat

Laget fick storstryk i kvarten mot Tjeckien senast med 9-1. I gruppspelet lyckades man dock ta tre övertidsvinster mot Lettland, Finland och Slovakien. Så det saknas inte kvalitet här. Om de större lagen inte är på tårna så är Schweiz tillräckligt bra för att straffa dem. Nu väntas man dock få rikta in sig på att säkra den sista kvartsfinalplatsen före Norge. Tjeckien, Slovakien och USA är de resterande motståndarna i grupp B i JVM 23/24.

Odds på Schweiz i JVM 2023/24

Nedan ser du JVM odds på Schweiz 2024.

Schweiz U20 - JVM 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 61,00
Vinnare grupp B 18,00

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

Styrkor hos Schweiz

Laget har befäst sin position i den högsta divisionen av JVM och man skickar numera ganska ofta över spelare till NHL. Oftast innehåller truppen ett par spelare som är lite extra spännande och har lite högre kvalitet än de andra. Det är mycket viktigt för Schweiz att deras bästa spelare presterar på sin högsta nivå, då finns chansen att skrälla mot bättre motståndare.

Schweiz svagheter

Tyvärr räcker inte lagets kvalitet riktigt till för att vara med och utmana de bästa lagen under en hel JVM-turnering. Det saknas både bredd och spets i truppen för att man ska lyckas ta nästa steg och vara med och utmana om semifinalplatser på riktigt år efter år.

Fakta och historik om Schweiz i JVM

1998 skrällde Schweiz rejält och då åkte man hem från JVM med en bronspeng. Detta är enda gången som landet har lyckats ta en medalj i JVM-sammanhang. 2019 tog man sig hela vägen till semifinal.

Kommentarer

Feedback