Annons

Odds på Tjeckien - Junior-VM 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Tjeckien U20

Hela spelschemat

Förväntningarna är större än på länge för Tjeckien inför JVM 23/24 i Göteborg. Man har tagit stora kliv de två senaste åren. Först en fjärdeplats 2022 och sedan tog man sig hela vägen till final i fjol. Där pressade man hemmanationen Kanada till en förlängning innan kanadensarna lyckades sätta segermålet. Nu bör man vara redo att utmana USA om gruppsegern i grupp B, och man går in som favoriter mot gruppens övriga lag: Slovakien, Schweiz och Norge.

Odds på Tjeckien i JVM 2024

Se utvalda JVM odds i tabellen på Tjeckien 2024.

Tjeckien U20 - JVM 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 16,00
Vinnare grupp B  4,35

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

Styrkor hos Tjeckien

Laget var mycket stabilt bakåt senast och hade en fin spets framåt. Nu förväntar vi oss något liknande från årets upplaga av Tjeckien. Man fick luft under vingarna när man slog Kanada i premiären med 5-2. Så räkna med att Tjeckien kommer försöka börja även årets turnering bra för att sedan behålla den fina formen.
 

Tjeckiens svagheter

Pressen och förväntningarna kommer att vara höga på laget inför och under årets JVM. Detta kan påverka unga spelare negativt, speciellt med tanke på att många spelare i Tjeckien kanske inte är vana med en stor press på sig. Till skillnad från spelarna i exempelvis Kanada som alltid är tippade att vinna.
 

Fakta och historik om Tjeckien i JVM

Det är nu över 20 år sedan Tjeckien plockade hem sina två enda titlar i JVM-sammanhang. Detta skedde två år på raken: 2000 och 2001. Sedan dess har man ett brons från 2005 och såklart silvret från förra årets JVM.
 

Kommentarer

Feedback