Annons

Odds på Slovakien - Junior-VM 2024

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Spelschema, Slovakien U20

Hela spelschemat

Senast Slovakien tog sig förbi kvartsfinalen i JVM var 2015 och då gick laget hela vägen till ett brons. Sedan dess har det gått tyngre, även om sjätteplatsen i fjol kan ses som ett litet steg framåt. Nu bör man ha en chans att precis som senast sluta trea i grupp B, bakom USA och Tjeckien men framför Schweiz och Norge. I en kvartsfinal kan givetvis allt hända men där lär det bli tufft för Slovakien även under JVM 23/24.

Odds på Slovakien i JVM 2024

Nedan ser du JVM odds på Slovakien 2024.

Slovakien U20 - JVM 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare JVM 41,00
Vinnare grupp B 16,00

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

Styrkor

Slovakien har ofta en ganska hög högstanivå och stora delar av truppen brukar spås en ganska ljus hockeyframtid. Denna princip gäller även för årets trupp och om man lyckas hitta ett vägvinnande spel så finns det skrällpotential här. Man pressade faktiskt Kanada till förlängning under fjolårets kvartsfinal.
 

Svagheter

Det verkar som att det finns ett kvartsfinalspöke i Slovakiens juniorlandslag. De tar sig inte längre i JVM just nu. Som sagt gjorde de allt de kunde förra året mot Kanada, och det mesta talar för att det blir Sverige, Kanada eller Finland i en kvartsfinal i år. Det kommer bli en mycket tuff uppgift för slovakerna.

Fakta och historik om Slovakien i JVM

Slovakien har aldrig lyckats ta sig till en JVM-final. Utan det har tagit stopp i semifinalen som bäst. Två brons har man lyckats skrapa ihop till: 1999 och 2015.

Kommentarer

Feedback