Annons

Odds på Kazakstan - Hockey-VM 2023

Spelschema, Kazakstan

Hela spelschemat

Vi tar en titt på Kazakstan och deras chanser i hockey vm 2023, som tippas vara ett av de lag som får kämpa om att hålla sig kvar i A-gruppen. Landet har överraskat tidigare både i VM och OS, men aldrig riktigt tagit det där riktiga steget till att på allvar kunna utmana de stora nationerna. Bjuder Kazakstan på någon skräll i Arena Riga tro?

Odds på Kazakstan i hockey-VM 2023

Se oddsen nedan på Kazakstan i ishockey-VM 2023

Kazakstan ishockey-VM 2023 Högsta odds Spelbolag
Flyttas ned från A-Divisionen 3,40
Vinnare grupp B 51,00

Mer odds hockey vm hittar du här!

Styrkor hos Kazakstan

En vinst blev det under förra VM, vilket får ses som en besvikelse efter att de året innan var nära att ta sig till slutspelet, men föll på målskillnad. Även om det blev mestadels förluster i förra världsmästerskapet gjorde de en hel del mål, 19 st blev det sammanlagt och kan de bara täppa till defensivt kan de vara med och utmana om de sämre lagen om att hålla sig kvar i A-Divisionen. 

Svagheter hos Kazakstan

Det stora problemet för nationen är att de släpper in för mycket mål. Om de inte ska halka ner från den högsta divisionen i VM måste det bli bättre defensivt. 

Fakta/historik om Kazakstan i Ishockey-VM

Kazakstan har deltagit i VM 29 gånger sedan 1993. Tio av dessa har varit i VM:s högsta division. Målet är att ta sig till kvartsfinal, något de hittills inte lyckats med. VM 2021 var en framgång då de var närmast att ta sig till slutspelet.

Kazakstan trupp Hockey-VM 2023

Uppdateras när truppen släppts.

Spelare

Målvakter

Lagen som Kazakstan kommer att möta i sin VM-grupp

Dessa nationer möter Kazakstan i hockey vm grupp b.

Spelschema, Kazakstan

Spelschema, Ishockey VM 2023

Kommentarer

Feedback