Annons

Odds på Kazakstan - Hockey-VM 2022

Spelschema, Kazakstan

Hela spelschemat

Landet gör i år sitt andra raka VM i den högsta divisionen. Vilket får ses som en framgång för Kazakstan. Vilket oddsen på hockey-VM 2022 visar. Man verkar dock vara på uppgång, 2021 missade man en kvartsfinalplats på målskillnad gentemot blivande mästarna Kanada. Kan Kazakstan vara med och slåss om avancemang i år igen?


Odds på Kazakstan i Hockey-VM 2022

Se odds nedan på Kazakstan i ishockey-VM 2022.

Kazakstan ishockey-VM 2022 Högsta odds Spelbolag
Vinner ishockey-VM 200,00
Vinnare grupp A 150,00

Styrkor

Svaret till landets framgångar kan nog härledas till att många spelare till vardags spelar i KHL-laget Barys Nur-Sultan. De är redan samspelta när de möter upp för landslagsspel och till vardags ställs de mot svåra och skickliga motståndare i KHL. Offensiven är en annan styrka, de gjorde hela 22 mål under gruppspelet i VM 2021. Tre mål fler än vad mästarna Kanada gjorde i samma grupp.

Svagheter

Kazakerna gillar att ösa på framåt vilket i sin tur leder till att defensiven ofta blir lidande. Under VM 2021 så lyckades man inte hålla nollan i någon match. Mot svaga Italien släppte man in tre mål, fast man gjorde elva. Vilket säger en hel del om lagets styrkor kontra svagheter.

Historik och fakta

Kazakstan har deltagit i VM 28 gånger sedan 1993. Bara nio av dessa har varit i VM:s högsta division. Man har aldrig lyckats ta sig vidare till kvartsfinal, så förra årets placering var deras bästa någonsin.

Spelschema, Kazakstan

Spelschema, Hockey VM 2022

Kommentarer

Feedback