Annons

Odds på Slovakien - Hockey-VM 2022

Spelschema, Slovakien

Hela spelschemat

OS-brons för några månader sedan, vilket innebär att Slovakien bör gå in i årets VM med ett fint självförtroende. Laget kan ses som en outsider bakom Kanada och Finland när det gäller odds på hockey-VM 2022. Coach Ramsay har gjort ett jättejobb med ett ett relativt begränsat spelarmaterial de senaste åren. Räcker det hela vägen till medalj i Finland?

Odds på Slovakien i hockey-VM 2022

Se odds på Slovakien i ishockey-VM 2022 nedan

Slovakien ishockey-VM 2022 Högsta odds Spelbolag
Vinner ishockey-VM 34,00
Vinnare grupp A 14,00


Styrkor

Under OS visade laget upp en mycket fin lagmoral, i turneringens gruppspel imponerade man inte och släppte in tolv mål på tre matcher. För att sedan studsa tillbaka och ta sig till semifinal. Mycket starkt jobbat och en sådan mentalitet är en mycket bra egenskap att ha med sig när det vankas ett nytt mästerskap. Känslan av att aldrig ge upp och att kunna justera dåliga saker under pågående turnering.

Svagheter

Försvarsspelet är stundtals darrigt och när laget släpper in mål, ja då släpper man ofta in lite för många. Man måste helt enkelt bli jämnare i sina prestationer och inte blanda bottennapp med fina bragder. Om man lyckas med detta så kan man blanda sig i medaljstriden på allvar under detta VM.

Historik och fakta

Som självständig nation har Slovakien deltagit i 27 VM sedan 1994. Landets stora hockeyframgång var 2022 då man lyckades vinna VM i Sverige genom att slå Ryssland i finalen i Scandinavium.  Man har även spelat till sig två Vm-silver och ett VM-brons, sedan 1994. Inte illa för ett litet land som slovakien ändå är.

Spelschema, Slovakien

Spelschema, Hockey VM 2022

Kommentarer

Feedback