Annons

Odds på Frankrike - Hockey-VM 2022

Spelschema, Frankrike

Hela spelschemat

Landet kom på plats 15 under VM 2019, sedan har man inte deltagit. Nu är man tillbaka igen och oddsen på hockey-VM 2022 är väl inte direkt skyhöga på att man ska vara med och slåss om avancemang. Utan fransmännen får nog sikta in sig på att undvika jumboplatsen i konkurrens med Italien.
 

Odds på Frankrike i hockey-VM 2022

Se oddsen nedan för att spela på Frankrike i ishockey-VM 2022

Frankrike ishockey-VM 2022 Högsta odds Spelbolag
Vinner ishockey-VM 300,00
Vinnare grupp A 200,00

Styrkor

Att man kan spela utan press på att vinna och att truppen till största del kommer att bestå av samspelta spelare från den inhemska ligan. Plus är att NHL-spelaren Texier kommer att delta i VM, vilket kan lyfta laget en hel del jämfört med Italien.

Svagheter

Att truppen är svag jämfört med de flesta andra trupper i VM. Frankrike har helt enkelt inte tillräckligt bra spelare att utmana de flesta andra lag. Visst de kan kämpa till sig ett bra resultat i enstaka matcher, men spelarnivån räcker inte till på den allra högsta nivån.

Historik och fakta

Frankrike har spelat i 57 VM sedan 1930. 1930 kom man sexa, vilket är den bästa placeringen som man nått sedan dess. 2014 tog man sig till kvartsfinal, vilket i sammanhanget får ses som en stor framgång för laget.

Spelschema, Frankrike

Spelschema, Hockey VM 2022

Kommentarer

Feedback