Annons

Odds på Frankrike - Hockey-VM 2023

Spelschema, Frankrike

Hela spelschemat

Landet kom på plats 15 under VM 2019, sedan har man inte deltagit. Nu är man tillbaka igen och utsikterna för att lyckas i hockey vm 2023 är väl inte direkt skyhöga på att man ska vara med och slåss om avancemang. Utan fransmännen får nog sikta in sig på att undvika jumboplatsen i konkurrens med Ungern.
 

Odds på Frankrike i hockey-VM 2023

Se oddsen nedan för att spela på Frankrike i ishockey-VM 2023

Frankrike ishockey-VM 2023 Högsta odds Spelbolag
Vinner ishockey-VM 300,00
Vinnare grupp A 200,00

Mer odds hockey vm hittar du här!

Styrkor hos Frankrike

Att man kan spela utan press på att vinna och att truppen till största del kommer att bestå av samspelta spelare från den inhemska ligan. Plus är att NHL-spelaren Texier kommer att delta i VM, vilket kan lyfta laget en hel del jämfört med Ungern.

Frankrikes Svagheter

Att truppen är svag jämfört med de flesta andra trupper i VM. Frankrike har helt enkelt inte tillräckligt bra spelare att utmana de flesta andra lag. Visst de kan kämpa till sig ett bra resultat i enstaka matcher, men spelarnivån räcker inte till på den allra högsta nivån.

Historik och fakta om Frankrike i Ishockey-VM

Frankrike har spelat i 57 VM sedan 1930. 1930 kom man sexa, vilket är den bästa placeringen som man nått sedan dess. 2014 tog man sig till kvartsfinal, vilket i sammanhanget får ses som en stor framgång för laget.

Lagen som Frankrike kommer att möta i sin VM-grupp

Dessa nationer möter Frankrike i hockey vm grupp a.

Spelschema, Frankrike

Spelschema, Ishockey VM 2023

Kommentarer

Feedback