Annons

Odds på Tyskland - Hockey-VM 2022

Spelschema, Tyskland

Hela spelschemat

Tidigt respass blev det i förra årets VM-slutspel då de fick se sig besegrade redan i kvartsfinalen av Tjeckien. Ett steg i fel riktning då man året innan hade slutat på en fjärdeplats. Landets befolkning hoppas på att Leon Dreiseitl ansluter till truppen för att frälsa nationen i hockey vm 2023. Om han är med kan de vara med och utmana om medaljer. 

Odds på Tyskland i hockey-VM 2023

Se nedan för odds på Tyskland i ishockey-VM 2023

Tyskland ishockey-VM 2023 Högsta odds Spelbolag
Vinner ishockey-VM 26,00
Vinnare grupp A 12,00

Mer odds hockey vm hittar du här!

Tysklands styrkor

Större delen av spelarna spelar i den tyska inhemska ligan, vilket är en styrka i sig då de känner varandra sedan innan plus att de på senare år har börjat exportera fler spelare till NHL som tillför spets. Dreiseitl är utan tvekan det största namnet och får de in honom kan de besegra vilken nation som helst. Andra spelare från världens bästa hockeyliga är Nico Sturm (San José Sharks), Moritz Seider (Detroit Red Wings), Lukas Reichel (Chicago Blackhawks), JJ Peterka (Buffalo Sabres), Philipp Grubauer, Tim Stützle, båda i Ottawa Senators. 

Svagheter hos Tyskland

De har tidigare kunnat leva på underskattning från motståndarlagen, men efter att de blivit ett lag att räkna med de senaste åren vet lagen vad för motstånd som väntar. För att kunna mäta sig med de allra största länderna har de ett för ojämnt spelarmaterial. 

Historik och fakta om Tyskland  i Ishockey-VM

Tyskland har spelat i VM 67 gånger. Landet har faktiskt tagit några VM-medaljer långt tillbaka i tiden. 1930 och 1953 tog man VM-silver och 1934 tog man ett brons. Under 2000-talet har man lyckats ta en fjärdeplats två gånger; 2010 och 2021.

Tysklands VM-trupp 2023

Uppdateras så fort den är släppt.

Lagen som Tyskland kommer att möta i sin VM-grupp

Dessa nationer möter Tyskland i hockey vm grupp a.

Spelschema, Tyskland

Spelschema, Ishockey VM 2023

Kommentarer

Feedback