Annons

Odds på Lettland - Hockey-VM 2022

Spelschema, Lettland

Hela spelschemat

Lettland hade ett katastrof-VM på hemmaplan i Riga 2021, då man kom sexa i gruppen och missade avancemang till kvartsfinal. OS 2022 gick inte mycket bättre då man förlorade fyra raka matcher. Det ser med andra ord ut som att Lettland kommer få det tufft i årets VM. Om man kollar nationens odds på hockey-VM 2022 ser det inte ljust ut.

Odds på Lettland i hockey-VM 2022

Se oddsen nedan på Lettland i ishockey-VM 2022

Lettland ishockey-VM 2022 Högsta odds Spelbolag
Vinner ishockey-VM 100,00
Vinnare grupp B 65,00

Styrkor

Att laget oftast är samspelt och svåra att få hål på. Laget består ofta av samspelt stomme från Dinamo Riga, som bildat en stabil grund för en liten hockeynation som Lettland faktiskt är. Ofta har man lyckas krydda detta med ett par snabba och skickliga offensiva spelare.

Svagheter

Tyvärr har laget de senaste året släppt in ganska mycket mål. Vilket har gjort att lagets spel inte har sett lika stabilt ut som tidigare. Till Lettlands försvar så hade man dock en väldigt svår OS-grupp med Sverige, Finland och Slovakien, men då är det inte godkänt att förlora kvalificeringsmatchen mot Danmark.

Fakta/historik

Landet gjorde några VM på 30-talet för sedan komma tillbaka efter Sovjetunionen 1993. Totalt har det blivit 32 Vm för Lettland. Bästa placering har varit en sjundeplats vid tre tillfällen man har alltså aldrig lyckats ta sig vidare från en kvartsfinal.

Spelschema, Lettland

Spelschema, Hockey VM 2022

Kommentarer

Feedback