Annons

Grupp E i Champions League 2022/23

Att hitta bra speltips Champions League 22/23 kan vara svårt, men lugn vi har alla speltips som du behöver! Nu är det dags att gå igenom grupp E i CL. Chelsea är klara gruppfavoriter, jagade av Milan, Salzburg är en liten outsider medans Dinamo Zagreb är nederlagstippade och väntas komma sist i gruppen. Zlatan är tyvärr fortfarande skadad och väntas vara tillbaka efter årsskiftet. Det mesta talar för att detta kommer bli en relativ enkel resa för de båda storlagen Chelsea och Milan.

Odds vinnare grupp E – Champions League 2022/23

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp E.

Så avgörs grupp E i Champions League 2022/23:


Som sig bör mäts alla lag två gånger, en gång på hemmaplan och en gång på bortaplan. Gruppens stormöte ligger som match tre och fyra i ordningen och det ser ut som det är i de mötena som det kommer avgöras vilka som blir gruppsegrare. De två bästa lagen går vidare till åttondelsfinal som spelas i februari 2023. Det lag som kommer på tredjeplats får fortsätta att tävla i Europa League. Laget som hamnar sist säger hej då till Europa för i år och får ta nya tag nästa år.

Speltips: Vinnare av Champions League grupp E:


Salzburg och Dinamo dominerar sina respektive ligor på hemmaplan, men får svårt att konkurrera här. De får sikta in sig på att kämpa om gruppens tredjeplats. Chelsea har inlett PL ganska svagt och formen är sådär. Man har dock fått in en del nyförvärv under slutet av sommaren och laget kan höja sig rejält de kommande månaderna. Även om Milna har ett bra och samspelt lag så tror vi att Chelsea kommer att vinna gruppen. Chelsea vinner grupp E till oddset 2,05 @Bethard.

TILL BETHARD!

Kommentarer

Feedback