Annons

Grupp E i Champions League 2023/24

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Vi går igenom allt du behöver veta om CL grupp E 23/24 och ger dig de bästa tipsen på odds Champions League. Atlético Madrid rankas som klara att ta hem gruppsegern. I ärlighetens namn så är man stora favoriter främst på grund av att motståndet inte är något annat storlag. Lazio och Feyenoord är enligt spelbolagen de största utmanarna. Skotska Celtic lär får det tufft och man lär inte vara med och slåss om avancemang här. Men som vanligt har Celtic potential att skrälla mot de bättre lagen i någon enstaka match hemma i Glasgow.

Odds vinnare grupp E - Champions League 2023/24 

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp E. 

 
Så avgörs grupp E i Champions League 2023/24 

Som vanligt möts alla lag i gruppen på hemma- och bortaplan. Det innebär sex matcher totalt för varje lag. Gruppen börjar med ett riktigt hett möte då Lazio välkomnar Atlético Madrid hemma på Olimpico i Rom. Här får vi direkt en indikation på om Lazio har någon chans att pressa Atleti om gruppsegern. På annat håll möts Feyenoord och Celtic i Rotterdam. Gruppen två bäst placerade lag avancerar vidare i CL till åttondelsfinal. Trean får fortsätta sin Europaresa i Europa League. För fyran tar det stopp och man får ta nya tag nästa år i Europa.   

Tabell Champions League grupp E

Se ställningen uppdateras live under säsongen nedan för Champions League tabell grupp E.

Speltips: Vinnare av Champions League grupp E:


Atlético Madrid bör ta hem grupp E. Även om Lazio kan vara där och störa så tror vi att spanjorerna är bättre och mer revanschsugna efter att man floppade i CL förra året. Feyenoord kan om man får tilL det vara med och slåss om andraplatsen, medan Celtic nog får vara väldigt nöjda med om man lyckas knipa en tredjeplats. Vi tror dock att Atlético håller för trycket här och plockar hem gruppsegern´till oddset 1.65 hos Expekt, i vad som kan bli en spännande kamp mot Lazio. TILL EXPEKT!

Kommentarer

Feedback