Annons

Lazio - Champions League 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Lazio

Hela spelschemat

Sarri ledde Lazio till en andraplats i Serie A i våras, vilket var lagets bästa placering sedan 1999/00 då Svennis plockade hem Scudetton till de ljusblåa delarna av Rom. Det känns verkligen som laget är på uppgång nu och frågan är om de kan vara med i toppen av Serie A och samtidigt vara med och konkurrera i Champions League 2023/24? Milinkovic-Savic har följt pengarna till Saudi i sommar och rutinerade Acerbi har flyttat till Inter. Av nyförvärven blir argentinaren Castellanos från MLS spännande att följa. Han har öst in poäng på den andra sidan Atlanten och han smällde in 13 baljor för Giron i La Liga under fjolåret.  

Odds på Lazio i Champions League 2023/24 

Se utvalda Champions League odds i tabellen på Lazio i Champions League 2023/24, grupp E.    

Odds: Lazio Champions League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 81,00

Styrkor 

Föga oväntat har Sarri fått sina offensiva spelare att prestera fint. Spanjoren Luis Alberto är mycket fin på mitten. Gamle Barcaspelaren Pedro håller än vad det verkar. Immobile, Felipe Anderson och Zaccagni stod alla för över tio mål förra året. Sedan finns Vecino, Basic och Cataldi på mitten som alla har presterat fint. Provedel slog igenom som målvakt, samtidigt som framförallt Romagnoli och Casale styrde backlinjen med bravur. Stora delar av stommen finns kvar för Sarris Lazio vilket så klart är en stor fördel inför CL-hösten.  

Svagheter 

Milinkovic-Savic var stundtals briljant under fjolåret och en sådan spelare är givetvis  mycket svår att ersätta rakt av. Samtidigt är Pedro, Immobile och Felipe Anderson alla över 30 nu och frågan är om de har kapaciteten att prestera i CL och Serie A samtidigt. Dubbelt matchande kan slita tydligare på lite äldre spelare och Lazios offensiv är ganska beroende av dessa tre herrar.  

Fakta och historik 

Lazio debuterade i CL så sent som 1999/00 och då nådde man också sin främsta placering med en kvartsfinal. Där tog det stopp mot Valencia. Senast man var med var 2020/21 och då rök man mot Bayern i åttondelsfinalen. 

Kommentarer

Feedback