Annons

Grupp B i Champions League 2022/23

Letar du efter de bästa speltipsen för Champions League 2022/23? Då har du hittat rätt plats. Grupp B är på förhand en tajt grupp mellan ganska jämna lag, där Atlético Madrid ändå är favoriter att ta hem gruppsegern. Porto är ofta starka i CL, och både Leverkusen och Club Brügge är spännande lagbyggen på gång. Gruppen är en av de jämnaste på pappret då den inte innehåller någon av de stora favoriterna att vinna CL-titeln.

Odds vinnare grupp B – Champions League 2022/23

Se odds på vilket lag som är favoriter att vinna grupp B.

Så avgörs grupp B i Champions League 2022/23

Som vanligt möts alla lag i gruppen på hemma- och bortaplan. Det innebär sex matcher totalt för varje lag. Redan i första omgången möts Atletico och Porto i Madrid vilket kan ses som en tidig gruppfinal. Samma lag möts även i sista omgången och då kan det bli en direkt avgörande match vilka som vinner grupp B. De två bästa lagen går vidare till CL:s slutspel och trean får chansen i Europa League. För det sämst placerade laget så tar Europaspelet slut för i år.

Speltips: Vinnare Champions League grupp B:

Atlético är givetvis favoriter att vinna gruppen. Men alla lag bakom har chansen att utmana. Vi tror dock att Brugge kommer hamna som bäst på tredje plats. Leverkusen kan överraska i några matcher men känns lite svaga över sex matcher. Porto däremot ser väldigt stabila ut och ångar på i den inhemska ligan. Vi chansar på en liten skräll att Porto vinner gruppen framför Atletico som har det lite tungt just nu. Porto vinner grupp B till oddset 4,25 @unibet.

TILL UNIBET!

Kommentarer

Feedback