Annons

Grupp B i Champions League 2023/24

Vi går vidare i vår genomgång av odds Champions League. Nu har turen kommit till grupp B som på förhand ser ut att bli en tajt historia. Arsenal får äran att bära favoritskapet  Bakom Arsenal lurar tre klubbar som alla vill vara med och slåss om avancemang. PSV Eindhoven, Sevilla och Lens. Spanjorerna har mest CL-rutin här men man misslyckas ganska ofta när det kommer till att ta sig vidare från gruppspelet. Räkna med att det kan bli en mycket tajt och spännande kamp i grupp B i alla fall om andraplatsen.

Odds vinnare grupp B – Champions League 23/24

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp B. 

Odds: Vinnare av grupp B Champions League 23/24 Högsta odds Spelbolag
Arsenal 1,50
Sevilla 6,00
PSV 7,00
Lens 7,50

Så avgörs grupp B i Champions League 23/24

Som vanligt möts alla lag i gruppen på hemma- och bortaplan. Det innebär sex matcher totalt för varje lag. Sevilla tar emot Lens nere i Andalusien i den första omgången, räkna med att fransmännen kommer vara taggade på att visa upp sig. Arsenal går in i turneringen med en hemmamatch på Emirates mot PSV. Håller Artetas mannar för favorittrycket? De två bästa lagen i gruppen går vidare till CL:s åttondel. Trean får chansen att fortsätta sitt Europaäventyr i Europa League och fyran får ta nya tag i Europa nästa säsong.  

Tabell Champions League grupp B

Se ställningen uppdateras live under säsongen nedan för Champions League tabell grupp B.

Speltips: Vinnare Champions League grupp B:

Arsenal är klara favoriter att vinna gruppen enligt oddssättarna. De tre andra lagen har alla potential att utmana om avancemang, men vi tror inte att de har kapaciteten att knipa förstaplatsen från de rödvita från norra London. Detta är lite av en drömlottning för Arsenal och det finns egentligen inga ursäkter för att laget ska misslyckas med att vinna grupp B. Vi tror att man är starka nog att klara av detta och att Arsenal vinner grupp B till oddset 1.50 hos Expekt.

TILL EXPEKT!

Kommentarer

Feedback