Torsdag idag och precis som alla andra dagar plockar vi i redaktionen ut dagens bästa spel här på sajten.

Det är lite torka i sportvärlden just nu och därför är det ganska enkelt att nöta på med vår mest vinnande expert, David Thorstensson som arbetar med tennisen som aldrig sover.

Vi har gått igenom hans spel idag. Vi blir lockade av att ta Nadal i Wimbledon som ni kan läsa om här, som Thorstensson ser som "säker" men vi väljer ändå hans maxspel idag. Värdemässigt känns den självklar att välja. 

Storfavorit till över 2 gånger pengarna

Vi tar Stakhovsky som värderas som storfavorit men står i oddset 2,05 just nu. Läs hela speltipset här eller häng på spelet direkt hos 888Sport som har det högsta oddset.

Dagens bästa spel

Häng på Davids segertåg. Spela dagens bästa här!

Superbonus hos 888Sport

Att kombinera dagens bästa spel med en fin bonus kan förstås vara en bra idé och idag erbjuder vi en riktig toppbonus från spelbolaget som har högst odds på matchen. 888Sport är ett spelbolag med jättebra utbud och fina odds, oavsett vilken idrott man vill spela på. Om man sätter in 100 kronor får man hela 500 kronor att spel för, 500% bonus alltså. 

Sätter man in en hundring, får en femhundring att spela för, och sätter den på dagens bästa spel så har man ikväll över 1000 kronor på sitt spelkonto, trots att man bara gått in med en hundring av egna pengar alltså. En bra deal, tycker vi.

Vinn en tusing med bara en hundring satsat här!

500% upp till 600 SEK

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
500% upp till 600 SEK i välkomstbonus!
Bra mobilupplevelse
Innovativa kampanjer
18+, regler och villkor gäller

I takt med att våra läsare spelar kan oddsen på matchen förändras. Nedan ser ni de högsta oddsen i realtid.