Annons

Speltips : Manchester United - Burnley: 2 (Över 1.5 mål)

Matchcenter
27 april 2024 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Old Trafford    John Brooks
Uppdaterad
6
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 39%
Spelvärde: 105,30%
Lägsta spelbara odds: 2,56
Units: 2/10
Hit/Miss:
SpeedyBet Till SpeedyBet
Hur tar man sig ur en formsvacka i bettingen på bästa sätt? Förhoppningsvis genom att spela emot United.

Inne i en liten svacka nu när det gäller spelen där det blivit några riktiga bottennapp på slutet. Men här har man varit många gånger tidigare så det är bara gneta vidare i jakten på gröna tider igen.

Till helgens Premier League tycker jag det finns en del godbitar där vi ser lag med hög motivation till smaskiga odds. Ett av dem är den på Old Trafford där ett svajigt hemmalag kan stöta på problem mot jagande Burnley.

Man U spelade match i veckan där det blev seger hemma mot jumbon Sheffield U med 4-2. Det betyder att laget nu släppt in 2+ mål i de fem senaste:

  • Sheffield U - 4-2
  • Coventry - 3-3
  • Bournemouth - 2-2
  • Liverpool - 2-2
  • Chelsea 3-4

Stackars Onana i United-målet slår rekord som inte direkt är så roliga men man kan såklart inte bara skylla på målvakten utan försvarsspelet har varit instabilt på slutet utan främst Varane och Martinez.

Speltips

Burnley har med fyra omgångar kvar faktiskt häng på Nottingham som ligger precis ovanför strecket. Tre pinnar upp samtidigt som Forest möter Man City i helgen väcker hopp bland fansen.

Laget kommer stärkt efter vinsten mot jumbon Sheffield med 4-1 och man kommer dessutom utvilade då man slapp spela i veckan.

Vincent Kompanys gäng har spelat upp sig betydligt och fått kontakt tack vare att lagen över strecket underpresterat. Jag tror man har goda chanser att minst ta en pinne mot ett kanske något slitet United här.

Väljer Burnley Över 1.5 mål till 2,70 som speltips före raka då jag har respekt för scumsens offensiv som visar fin form. 

Vore häftigt om gästerna kunde fixa ett riktigt nedflyttningsdrama. I sista omgången möter man faktiskt Nottingham hemma på Turf Moor. Tänk om...

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback